A

Ilmoittautuminen Helsinki-päivän konserttiin 12.6.2019

SASTAMALAN KAUPUNGIN JA PUNKALAITUMEN KUNNAN NUORISOVALTUUSTOT JÄRJESTÄVÄT BUSSIKULJETUKSEN HELSINKI-PÄIVÄN KONSERTTIIN. KULJETUS 5€/HLÖ, MAKSU KERÄTÄÄN LINJA-AUTOSSA.

KULJETUS LÄHTEE SASTAMALASTA, KYYTIIN VOIT HYPÄTÄ HÄIJÄÄN NESTEELTÄ KLO 13, KIIKOISTEN ABC:LTA, KIIKAN UIMAHALLILTA, VAMMALAN LINJA-AUTOASEMALTA TAI PUNKALAITUMELLA PIETARINAUKIOLTA. BUSSIKULJETUS LÄHTEE TAKAISIN HELSINGISTÄ KLO 21.30. MATKAAN VOIVAT LÄHTEÄ ILMAN HUOLTAJAA 2005 SYNTYNEET JA SITÄ VANHEMMAT NUORET. NUOREMMILLA TULEE OLLA MUKANAAN YLI 18-VUOTIAS VASTUUHENKILÖ. RETKI ON PÄIHTEETÖN (EI MYÖSKÄÄN ENERGIAJUOMIA), PUHALLUTUS.

HELSINKIIN SAAVUTTAESSA OSALLISTUJAT VOIVAT VAPAASTI KIERRELLÄ KONSERTTIALUEELLA/HELSINGISSÄ. OHJAAJAT OVAT HELSINGISSÄ OLO AJAN TAVOITETTAVISSA PUHELIMITSE. 

KONSERTTIIN EI OLE SISÄÄNPÄÄSYMAKSUA, MUTTA KÄYTTÖRAHAA KANNATTAA KUITENKIN VARATA MUKAAN, JOKAINEN HUOLEHTII OMAT RUOKANSA/JUOMANSA.

VOIT TUTUSTUA HELSINKI-PÄIVÄN KOKO OHJELMAAN OSOITTEESSA: WWW.HELSINKIPAIVA.FI

VARSINAISEEN KONSERTTIIN JA ESIINTYJIIN OSOITTEESSA: https://www.helsinkipaiva.fi/tapahtuma/radio-suomipopin-helsinki-paivan-konsertti/

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET TÄYTTÄMÄLLÄ OHEINEN LOMAKE, PAIKKOJA RAJOITETUSTI!

LISÄTIETOJA ELINALTA 0406602425 TAI TYTILTÄ 040 1863031