A
18. toukokuuta 2021 13.30

Palveluita ja kohteita oppaassa sekä Citynomadissa!

 Punkalaitumen alueen kohteita ja palveluita on nyt kerätty Citynomadi-palveluun. Citynomadin applikaatio Nomadi on ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta app.citynomadi.com ja reittejä voi lisäksi selata netissä osoitteessa www.citynomadi.com.

Punkalaitumen reitti "Punkalaitumen kohteet ja palvelut" löytyy hakemalla ylhäältä hausta. Kartalle on koottu paikkoja kolmeen eri ryhmään: näe ja koe, palvelut sekä majoitus. Kohdetta klikkaamalla jokaisesta kohteesta aukeaa kohdetietokortti, josta löytyy lisätietoja, historiaa ja kuvia ja/tai videoita. Kohdekorteista löytyy myös kunkin toimijan netti- ja somesivut! Kohteita tullaan varmasti lisäämään ajan kuluessa enemmän kartalle, pysy siis kuulolla! Kohteet ja palvelut Citynomadissa.

Citynomadin lisäksi päivitettiin hiukan Matkailijan palveluopasta ja tehtiin se myös englanniksi! Esitteitä on pian saatavilla ainakin kunnantalolta sekä matkailuinfolta. Oppaasta löytyy kootusti lyhyet esittelytekstit kohteista sekä tarkemmat yhteystiedot yrittäjistä. Matkailijan palveluoppaaseen pääset tästä.

Mikäli vierailet jossain kohteessa kesän mittaan niin postaa kuvasi someen ja tägää meidät #luonnollisestilaitumella ja @luonnollisestilaitumella !

Tiia Korhonen, hankevetäjä

Luonnollisesti Laitumella-hanke

Näytä kuva