A
5. heinäkuuta 2021 12.55

Tiedonjanoisille matkailijoille

Mitä teet ensimmäisenä kun lähdet kohti uutta ja tuntematonta paikkaa? Minä lähden nettiin etsimään nähtävyyksiä, käymisen arvoisia kohteita, palveluita ja näin kesäisin, uimarantoja. Silloin tällöin minulle tulee kyseyitä joko sähköpostitse tai ohimennen paikallisissa liikkeissä: mitä täällä voi tehdä? Joka kerta vastaan että mitä mielesi tekisi, meiltä löytyy vaikka ja mitä.

Mikäli et kuitenkaan sattumoisin kohtaa minua esimerkiksi kahvikupposen äärellä, niin kunnan www-sivuilta löytyy kohdekuvauksia, yritysrekisteriä, palveluita ja digitaalinen matkailijan palveluopas sekä suomeksi, että englanniksi. Citynomaidi-palvelustakin löytyy kartta, jolle Punkalaitumen alueen kohteet ja palvelut on lisätty. Kohteita painamalla saa lisätietoa esimerkiksi Punkalaitumen kiron historiasta. Jos taas haluat saada jotain konkreettista hypisteltävää käsiisi, palveluoppaita on jaossa myös Vaatekauppa Katariinassa, K-Supermarket Pourulla, Mäenpään Työväentalolla, Maatilamajoitus Saarisella sekä kunnantalolla.

Punkalaitumen kunnan matkailuinfon löytää nyt osoitteesta Lauttakyläntie 10, 31900 Punkalaidun. Koko perheen vaatekauppa-kemikalio Katariina palvelee maanantaista perjantaihin 9.30-16.30 ja lauantaisin 9.30-13.00. Matkailuinfo avoinna näinä aikoina.

Lähdehän sinäkin siis tutkiskelemaan kaunista ja aurinkoista Punkalaidunta! Minuunkin saa olla rohkeasti yhteydessä matkailuun liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse tai vaikka WhatsApin välityksellä (tiia.korhonen@punkalaidun.fi / 040 665 0446)

Aurinkoisia kesäpäivä juuri sinulle!

Tiia Korhonen

Näytä kuva