A

PunkaRun -tapahtuma

Aika: 20.5.2017 12.00 - 16.30
Paikka: Porttikallio
Osoite: Laasjärventie

Kuvaus

PunkaRun on kaikille avoin, osallistujille maksuton juoksutapahtuma, joka testaa osallistujia erilaisilla esteillä. Halutessasi voit osallistua leikkimielisiin kilpasarjoihin. PunkaRun reitti kulkee Porttikallion maastossa ja se on merkitty ratanauhoin. Reitillä kohtaat erilaisia ylitettäviä, alitettavia tai muutoin suoritettavia esteitä. Kaikki esteet ovat omavalintaisesti kierrettävissä. Radalla saattaa olla myös vesiesteitä, joten varaudu sellaisilla kengillä ja vaatteilla, jotka saavat kastua ja likaantua. Ota vaihtovaatteita mukaan. Pukuhuoneita tai suihkutiloja ei ole käytettävissä. Reitti on vapaasti kierrettävissä kilpasarjojen jälkeen aina tapahtuman päättymiseen asti.
Jos radan kiertäminen ei houkuta, voit tulla tapahtumaan tapaamaan tuttaviasi, kuuntelemaan livebändiä tai vaikka vain nauttimaan keväisestä päivästä.

Huomioithan, että tapahtuma-alueelle ei tule juoksevaa vettä, joten täytä vesipullosi jo kotona. Tapahtumassa myynnissä vesipulloja, kahvia, makkaraa, lättyjä ja muuta naposteltavaa.

Kilpasarjat:

Leikkimieliset kilpasarjat ovat: lastensarja (7-12 vuotiaat), juniorisarja (13-17-vuotiaat) ja aikuistensarja. Kilpasarjoissa lähtö tapahtuu yhteislähtönä, ensimmäisenä maaliin tullut voittaa.

Lastensarjassa reitin pituus on n. 800 metriä. Juniorisarjassa reitin pituus n. 1200 metriä ja aikuistensarjassa n. 2400 metriä. Voit edetä kilpasarjoissa haluamallasi vauhdilla, juosten tai kävellen. Voitto ei ole pääasia, vaan se, että haastat itsesi. Kilpailuun osallistutaan yksilönä, mutta voit ottaa kisaan mukaan ystäväsi, työkaverisi tai vaikka harrastusryhmäsi. Kilpasarjassa esteet voit halutessasi kiertää, mutta silloin et sijoitu. Voit pukeutua omaan tyyliisi sporttisesti tai hauskaan kisa-asuun. Hauskin ja kekseliäin kisa-asu palkitaan palkintojen jaon yhteydessä.

Radan kiertäminen tapahtuu osallistujan omalla vastuulla. Lastensarjassa vanhemmat saavat halutessaan kiertää radan lasten mukana.

PunkaRunin ennakkoilmoittautuminen kilpasarjoihin alkaa keskiviikkona 3.5. klo 9 ja jatkuu aina perjantaihin 19.5. klo 15 asti. Ilmoittautua voit joko sähköpostiosoitteeseen linda.lahdeniemi@punkalaidun.fi tai numeroon 040-6482484. Ilmoittautua ehtii vielä juuri ennen tapahtuman alkua paikan päällä Porttikalliolla klo 11.30-12. Suosittelemme kuitenkin ennakkoilmoittautumista ruuhkan ja pitkien jonojen välttämiseksi.

Mikäli saavutte tapahtumaan ryhmän kanssa linja-autolla tai pikkubussilla, on siitä ilmoitettava etukäteen. Näin osaamme varautua parkkialueella myös isompien autojen pysäköintiin.

 
 

« Takaisin