Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Suunnittelutarveratkaisuhakemus koskien tuulivoimapuiston rakentamista Punkalaitumen Arkkuinsuolle

18.08.2016

Punkalaitumen Tuulivoima Oy on hakenut Punkalaitumen kunnalta suunnittelutarveratkaisua koskien tuulipuiston rakentamista Punkalaitumen Arkkuinsuon keskiosaan. Hanke käsittää 3 kpl kärkikorkeudeltaan n. 230 m korkeita n. 3 - 4 MW nimellistehoista tuulivoimalaa.

Maankäyttö- ja rakennuslain 137 § ja 173 § mukaan ennen poikkeamista koskevan asian ratkaisemista kunnan on varattava naapureille ja muille, joiden asumiseen, työntekoon tai muihin oloihin hanke saattaa huomattavasti vaikuttaa, tilaisuus kirjallisen muistutuksen tekemiseen.

Hakemusasiakirjat ovat nähtävänä 22.8. — 9.9.2016 Punkalaitumen kunnantalon ilmoitustaululla ja internetissä osoitteessa www.punkalaidun.fi. Osalliset voivat jättää hakemuksesta kirjallisia mielipiteitä nähtävilläoloaikana joko postitse osoitteella Vesilahdentie 5, 31900 Punkalaidun tai sähköpostitse osoitteella kunta@punkalaidun.fi.

Lisätietoja antaa vt. aluearkkitehti Timo Silomaa 040 506 2520

Punkalaitumen kunta

Hakemusasiakirjat

Takaisin

Ajankohtaista


» Lisää ajankohtaisia tiedotteita