A

Liikuntahallivuorot kausi 2018-2019 kevät

Linkistä vuorot myös pdf-tiedostona: Liikuntahallivuorot kausi 2018-2019 kevät

LIIKUNTAHALLIN SIIVOUS

Siivous tapahtuu liikuntahallilla arkiaamuisin ja perjantai iltapäivinä kunnan toimesta.

Jokaisen vuoron jälkeen tulee vastuuhenkilön tarkistaa:

-   vessat, puku- ja suihkutilat käyttökuntoon seuraavia käyttäjiä varten -   tyhjentää tarvittaessa roskikset -   tarkistaa wc- ja käsipyyhepaperit

Jos pöly tuntuu haittaavan käyttöä, on käyttäjien pyyhittävä lattia omatoimisesti käyttövuorojen välissä.

-   huolehtia, että hallin lattia on siisti myös seuraavia käyttäjiä varten -   mikäli lattialle on kaatunut jotakin nestettä, poista se välittömästi -   Lattian siisteyden ja kestävyyden kannalta kaikilla käyttäjillä on oltava SISÄPELIKENGÄT, joista ei jää jälkiä lattiaan ja joita käytetään vain sisätiloissa. Samoin silikonia sisältävät suojaimet, itse värjätyt pallot yms. välineet, joista jää jälkiä lattiaan tai seiniin, ovat kiellettyjä.

Teippien yms. käytöstä on neuvoteltava kiinteistön omistajan kanssa.

Siivousvälineitä on varattu käyttäjille tyttöjen pukuhuoneen päädyssä olevassa siivouskomerossa. Sieltä löytyy: 2 kpl moppipyyhkimiä ja niihin vaihtomoppeja, rikkalapio ja harja sekä kertakäyttöistä siivouspyyhettä. Lisäksi varastosta löytyy wc- ja käsipyyhepaperia, sekä jätesäkkejä ja roskapusseja. Pesuaineiden käyttö ei ole tarpeellista. Käytössä olleet mopit jätetään niille varattuun ämpäriin. Laitoshuoltajat huolehtivat niiden pesusta. Roskat viedään liikuntahallin päädyssä olevaan jätesäiliöön.

Illan viimeisen vuoron käyttäjien on NOSTETTAVA VÄLIVERHO ja SAMMUTETTAVA VALOT kytkimistä.

Mikäli tilan siisteydessä havaitaan puutteita, on tilan käytönluvan myöntäjällä oikeus laskuttaa kulut ylimääräisestä siivouksesta.

Mikäli huomaat liikuntahallilla ilta/viikonloppukäytön yhteydessä jotakin sääntöjenvastaista/normaalista poikkeavaa on otettava yhteys tiina.makiranta(at)punkalaidun.fi / 040 1382 312 tai päivystävään kiinteistönhoitajaan 02 7608 0258 välittömästi.

 

Lainaus liikuntahallin järjestyssäännöistä:

”10. Kaikessa toiminnassa on noudatettava ehdotonta siisteyttä sekä kiinteistön, kaluston ja välineiden huolellista ja varovaista käyttöä. Mikäli anotuilla vuoroilla on tilapäisesti erittäin runsas määrä osanottajia (esim. kilpailut/turnaukset) ja hallin tilat tarvitsevat poikkeusjärjestelyjä siivouksen osalta on otettava yhteys siivoustoimen esimieheen. Siivouksen tilaaja on velvollinen korvaamaan ylimääräisestä siivouksesta aiheutuneet kulut.

11. Epäsiisteiksi jätetyistä tiloista voidaan periä 100 euron siivousmaksu.”