A

Pakarin kuntosalitoiminta ikääntyneille

Pakarin kuntosali avataan jälleen käyttöön 1.6.2021 alkaen.

Pakarin kuntosali avataan omatoimikäyttöön maanantaina 16.11.2020. Alla olevat tiedot ja ajat ovat voimassa toistaiseksi. Maksuttomat kuntosalivuorot on suunnattu kaikille 65-vuotiaille ja vanhemmille kuntalaisille. Harjoittelu tapahtuu itsenäisesti, ilman ohjausta ja käyttäjän omalla vastuulla.Omainen tai muu tuttu saa tulla ikäihmisen avuksi kuntosaliharjoitteluun.

MILLOIN

Yleiset ja avoimet ikäihmisille suunnatut kuntosalivuorot ovat
- maanantaisin klo 16.00 – 18.00 (ulko-ovi sulkeutuu 18.15)
- torstaisin klo 16.00 – 18.00 (ulko-ovi sulkeutuu 18.15)

MISSÄ

Kuntosali on Pakarin palvelukeskuksessa osoitteessa Iso-Jaakkolantie 26, 31900 Punkalaidun. Kuntosalille kuljetaan Pakarin palvelukeskuksen pääovesta. Pääoven jälkeen aulasta käännytään vasemmalle. Kuntosali löytyy vasemmalta viimeisen oven takaa.

Pakarin kuntosali kartta

MITEN

Pue harjoitteluvaatteet jo kotona tai pääaulasta löytyvissä wc-tiloissa. Takin voit jättää aulan naulakkoon.

Kun menet kuntosalille, kirjaa käyntisi kuntosalilta löytyvään vihkoon. Jos käyt ensimmäistä kertaa salilla, täytä kansiosta löytyvä lomake. Lomakkeet kerätään säännöllisin väliajoin talteen. 

  • Ennen harjoittelun aloittamista täytä ilmoittautumislomake ja jätä lomake pukutilan kansioon.
  • Kirjoita vihkoon aina käyntipäivä ja nimikirjoitus. Toimii myös viestivihkona

Noudata erityistä hygieniaa kuntosalilla eli mene kuntosalille vain täysin terveenä. Pese ja desinfioi kädet ennen harjoittelun aloittamista ja harjoittelun lopettamisen jälkeen. Desinfioi kuntosalilta löytyvällä pinojen puhdistusaineella ja paperilla ne kuntosalilaitteiden pinnat, joihin olet koskenut.

LISÄTIETOJA

Anna-Kaisa Aalto 040 193 9009