PAPPILAN PUIKOT-RYHMÄ KUTSUU UUSIAKIN MUKAAN

Pappilan Puikot on iloinen, puuhakas porukka, joka kokoontuu kolmen viikon välein. Ryhmän vetäjä Merja Hällfors kertoi, että kolmas vuosi on nyt käynnistynyt ja paljon on saatu aikaiseksi.

- Kunnan ekaluokkalaisille on tehty sukat, Suomisukat ja -pipot vauvoille. Ensimmäinen vauvapeittokin on jo toimitettu uudelle seurakuntalaiselle. Seurakunnan iäkkäille syntymäpäiväsankareille kudomme lahjat myös. Näiden lisäksi Hakalan Eijan kanssa teemme kaksin mm rukoushelmiä, Pirkko Jokisen valmistamien pikkuenkeleidenkin (kuvassa) on tarkoitus tulla seurakunnan käyttöön. Kutominen on meillä pääasiassa, mutta on meillä täällä mukavaakin. Uudetkin kutojat ovat ryhmään tervetulleita. Miehiä ei Pappilan Puikot-ryhmässä ole vielä näkynyt kuin kahvilla piipahtamassa. Heidät kuitenkin toivotetaan tervetulleiksi kutomaankin. Tieto- ja taitovaatimukset hieman kyllä jakavat mielipiteitä tässä muuten kovasti sopuisassa ryhmässä.
- Osa naisista on sitä mieltä, että kutoa pitää osata jo valmiiksi. Osa on luvannut miehiä opettaakin, naurahtavat nämä toimeliaat tädit.

Tarkista seurakunnan tapahtumakalenterista tarkemmat aikataulut: https://www.punkalaitumenseurakunta.fi/tapahtumat

 

Pappilan Puikot