A
Kuva Mikko Mäkitalo

ARJEN RUOKA JA SIIVOUS ARKEAN KÄSISSÄ PUNKALAITUMELLA

Kuukauden verran on Punkalaitumella näkynyt Arkean nimi useassakin eri yhteydessä. Noin 20 työntekijää kunnan ruoka- ja siivouspalveluissa on nimittäin nykyään Arkean palveluksessa. Kaiken kaikkiaan yli 1 200 ammattilaista toimii Arkealla yhdeksässä eri maakunnassa. Arkea Oy on julkisomisteinen osakeyhtiö, joka tuottaa ruoka-, siivous, kiinteistönhoito- ja toimitilapalveluita.
 
- Hyvältä tuntuu, että olemme saaneet aloittaa yhteistyön Punkalaitumen kunnan kanssa. Täytyy kyllä sanoa, että olemme erittäin tyytyväisiä siitä positiivisesta ja osaavasta henkilöstöstä, joka meille siirtyi. Punkalaitumella meillä on tällä hetkellä palveluksessamme palveluesimies, vuoro- ja palveluvastaava sekä kokkeja, palveluohjaaja ja siivoojia. Toimimme kunnassa kahdessa valmistuskeittiössä: Yhteiskoulussa ja Pakarilla. Aterioitamme syövät niin lapset kuin ikäihmisetkin. Siivouspalvelu kattaa lähes kokonaisuudessaan kunnan omat puhtaanapitokohteet, kertoo palvelupäällikkö Mikko Mäkitalo (kuvassa) Arkea Oy:ltä.
 
PAKARI KAIKILLE
 
Iso joukko koululaisia syö siis nykyään Arkean ruokaa Punkalaitumella, mutta Pakarille pääsevät myös muut kuntalaiset maistuvien ruokien ääreen.
 
- Pakari toimii avoimena lounasravintolana jokaisena arkipäivänä klo 11 - 12.30. Lounaan hinta on 6,50 ja se sisältää lounaan lisukkeineen sekä jälkiruuan. Arkean ”Rokkaa ja rollaa”-slogan kuulostaa hauskalta ja tehokkaalta. Ihan pieniä tavoitteita ei palvelupäällikön mukaan ollakaan tavoittelemassa.
 
- Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin yritys vuoteen 2020 mennessä. Meidän kanssamme arki rokkaa ja rollaa, kaikki sujuu vaivattomasti ja hyvällä fiiliksellä. Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme palveluitamme muuttuvien tarpeiden mukaan. Haluamme kehittyä. Meiltä saa muuten myös tarjottavat palveluineen niin pieniin kuin suuriin tapahtumiin. Palveluesimies Tiina Niemelään voi olla suoraan yhteydessä näissä asioissa.
 
Tästä linkistä pääset tutustumaan Pakarin lounaslistaan: https://ruokalistat.arkea.fi/#/ccee81be-f0eb-e811-a67a-8d7fc3860bbd
 
Valokuva: Tiina Niemelä

Tule kotiin -hanke
27.11.2018