IKI-ILTOJA JA PALJON MUUTA LUVASSA

1

 

Huom! Koronaviruksen vuoksi Punkalaitumen seurakunnan kevään tilaisuuksia peruttu! Seuraathan seurakunnan kotisivua: https://www.punkalaitumenseurakunta.fi/tapahtumat ja
FB-sivua: https://www.facebook.com/punkalaitumensrk/

****************************************************************************

Punkalaitumen seurakunta on kaikkien, ihan pienten lastenkin.
Tänä keväänä seurakunnassa on aloittanut uusiakin toimintamuotoja. Metsis on ulkoileva ja seikkaileva kerho, joka on tarkoitettu 0.-2. -luokkalaisille. Metsiksessä touhutaan Pappilassa ja sen lähiympäristössä, harjoitellaan retkeilytaitoja, tutkaillaan elämää ja ympäristöä mukavassa porukassa. Metsis kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.30-19. Viimeinen kevään Metsis on keskiviikkona 15.4.

Seurakunnan avoin, ulkoileva päiväkerho kutsuu lapsia ja aikuisia perjantaisin klo 10. Ulkoilun lisäksi kerhossa seikkaillaan yhdessä muiden lasten ja aikuisten kanssa leikkien, tutkaillen, touhuten ja askarrellen Pappilan suuressa pihassa ja pienessä lähimetsässä.

To 16.4. jatkaa MusaMuksujen ryhmä tapaamisiaan. Tämä lasten oma musakerho järjestetään kirkossa ja se on tarkoitettu 1-3 vuotiaille aikuistensa kanssa. Yli 4-vuotiaat voivat tulla yksin tai aikuisensa kanssa.

Varkki on 3.-6. –luokkalaisille suunnattu kerho, missä tutkitaan Raamattua ja pidetään hauskaa yhdessä isosten kanssa. Varkki kokoontuu sekin Pappilassa.

Seurakunnan monipuolisesta keväästä löytyy ihan kaikenikäisille mieluista ohjelmaa. Paljon on luvassa musiikkia, mutta myös uusia tapahtumia ja kerhoja.

TULE MUKAAN IKIVÄKEEN!

Suositut, hieman erilaiset jumalanpalvelukset eli Ilon kautta-illat syntyivät kolmisen vuotta sitten, kun jumalanpalveluselämää ryhdyttiin kehittämään. Näiden iltojen suunnitteluporukkaan eli IkiVäkeen kutsutaan seurakuntalaisia. Jokaiselle on tehtäviä suunnittelussa, valmistelussa ja toteutuksessa. Ideointiapukin on arvokasta. Tule rohkeasti mukaan! Iki-iltoja järjestetään Punkalaitumella noin kerran kuukaudessa, kesällä pidetään paussi.

- Kovasti toivon, että ihmiset uskaltaisivat tulla kokemaan myös uusia juttuja, vaikka tietysti perinteisiäkin jumalanpalveluksia seurakunnassamme järjestetään. Su 5.4. on seuraavassa Iki-illassamme vieraaksemme saapuvan gospelartisti Pekka Simojoen Majataloilta, kertoo kirkkoherra Irina Kaukinen.

NUNNIA JA KONNIA, BLUEGRASSMUSAA

Punkalaitumen seurakunnan kirkkokuoro järjestää 18.4. matkan Lahden kaupunginteatteriin. Luvassa on Nunnia ja konnia –musikaali. Ilmoittautumiset viimeistään 14.3 kanttori Sari Mäkiselle.

Suomalainen bluegrass-bändi Jussi Syren & The Groundbreakers esiintyy seurakuntatalolla la 21.3. klo 18. Yhtye on julkaissut 11 albumia ja esiintynyt Yhdysvalloissa ja Euroopassa. 10 euron lippuja esitykseen voi ostaa Kesälaitumen Kukasta tai ovelta.

EARTH HOUR -ILLALLINEN PAPPILASSA

Ensimmäistä kertaa seurakuntamme osallistuu tänä vuonna maailman suurimpaan ilmastotapahtumaan Earth Houriin. Tälle 28.3. pidettävälle Pappilan Kynttiläillalliselle myydään lippuja kirkkoherranvirastossa ja Kesälaitumen kukassa.

- Tarjoilemme tunnelmallisen Pappilamme kynttiläillallisella lähiruokaa, hyvää seuraa ja pianomusiikkia. Illallisliput maksavat 15 euroa. Illan tuotto käytetään oman seurakunnan lasten ja nuorten toimintaan, lippuja on rajoitettu määrä. Kello 20.30 sytytämme kynttilät ja sammutamme tapahtumassamme valot, nautimme hyvästä ruuasta, musiikista ja toistemme seurasta. Tähän tilaisuuteen liittyy vahvasti yhteisöllisyys, vastuullisuus ja kasvatuskin. Riparilaiset ovat tapahtumassa mukana, kertoo kasvatustyöntekijä Leena Tasanen.

ARKILOUNAILLA SATAKIN KÄVIJÄÄ

- Kerran kuukaudessa seurakuntatalolla tarjotaan hyvää kotiruokaa edulliseen hintaan. Hinta on 5 euroa, työttömiltä 2 euroa. Arkilounaiden jälkeen ovat luvassa Torstaitreffit. Näissä tilaisuuksissa luvassa mm. mielenkiintoisia vieraita, yhteislaulua ja ystävien yhteyttä, kertoo diakonissa Jaana Pyykkö.

AUTA JUMPATEN

Suositut lähetysjumpat alkavat Pappilan kauniilla takapihalla ke 6.5.

- Lähetysjumpaten voit auttaa, kertoo lähetyssihteeri Leena Nikkanen, joka hoitaa jumppailtoina lapsiparkkia, jotta vanhemmat pääsevät jumppaamaan.

Pappilassa lähetysjumpataan touko- ja elokuussa. Jumpissa on vapaaehtoinen maksu, joka menee suoraan lähetystyölle. Jumpat soveltuvat kaikenikäisille, miehillekin.

Lue lisää seurakunnan tapahtumista:
https://www.punkalaitumenseurakunta.fi/tapahtumat

10.3.2020
Hanna-Mari Kamppikoski