A

Haastepyöräily 2023

Tule mukaan Liiku ry:n perinteiseen Haastepyöräilykampanjaan, jossa Punkalaidun on mukana perusajan 1.5. - 25.6. sekä lisäajan 26.6. - 31.8.

Haastepyöräilyn idea on, että ihmiset kirjaavat pyöräilemänsä kilometrit oman kunnan kilometrisaldoon mobiilisovellukseen. Sovellus kannustaa seuraamaan omia kilometrejä ja kartuttaa koko ajan kunnan pyöräilijöiden yhteisiä kilometrejä. Samalla siis käydään leikkimielistä kilometrikisaa naapurikuntien kanssa.

Kuntakisassa kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, yli 5000 asukkaan ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Punkalaidun osallistuu alle 5000 asukkaan sarjaan.

Kilometreihin voi laskea pyöräilyn tavallisella pyörällä, sähköpyörällä, kick bike -pyörällä ja tandem-pyörällä. Kaikki kampanja-aikana missä tahansa poljetut kilometrit saa kirjata mobiilisovellukseen. Kaikkien kampanjaan mukaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.

Sovellus ladataan Internetistä verkkosivulta löytyvästä osoitteesta ja kiinnitetään puhelimen aloitusnäyttöön, jolloin sitä on helppo käyttää. Mobiilisovellus löytyy nyt myös sovelluskaupoista eli Google Play ja App Store -kaupoista.

Linkki mobiilikirjaus-ohjeisiin

Huom. Jos mobiilikirjaus ei sinulta onnistu, voit hakea kirjastolta paperisen pyöräilypassin ja kirjata kilometrisi siihen. Jos haluat osallistua arvontaan, toimita pyöräilypassi kampanjan perusajan loputtua (viimeistään 29.6.) kirjastolle.

Teiden varsiltä löytyy postilaatikot, joissa on mahdollisuus merkata kilometrit laatikoissa oleviin vihkoihin. Laatikoista huolehtii Punkalaitumen Latu ja Polku ry. Postilaatikkojen sijaintitiedot löydät Punkalaitumen Latu ja Polku- facebook sivuilta.

Liiku ry:n Haastepyöräilysivut: https://www.liiku.fi/aikuisille/haastepyoraily/ 

 

Lisätiedot kampanjasta hyvinvointisuunnittelija Päivi Paijalta, paivi.paija(at)punkalaidun.fi tai p. 040 610 6058.

 

 

hp_logo_rgb