Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Ruoka- ja puhtaanapitopalvelut

Punkalaitumen kunnan ruoka- ja puhtaanapitopalvelut ovat toimineet omana nettobudjetoituna yksikkönään vuoden 2013 alusta alkaen. Yksikkö toimii hallintotoimen alaisuudessa. Palveluista vastaa palvelupäällikkö Tiina Niemelä osaavan ja työhönsä sitoutuneen henkilöstön kanssa. Vakituisen henkilöstön määrä on 21 henkilöä.

Palvelupäällikkö Tiina Niemelä
Puhelin: 050 383 1605

Ruokapalvelut

Ruokapalvelun tehtävänä on tuottaa kunnan sisäisille asiakkailleen asiakaslähtöisesti laadukkaita, ravitsemuksellisesti täysipainoisia ja ravitsemussuositusten mukaisia ateriapalveluja. Ruokapalvelun tavoitteena on toimia taloudellisesti ja kehittää toimintaansa yhteistyössä tilaajan, asiakkaiden ja henkilöstöryhmien kanssa.

Tavoitteena on edistää terveellistä ja ravitsevaa ruokakulttuuria eri ikäryhmissä. Ruokalistat on laadittu pidemmälle aikavälille kuuden viikon kiertävinä listoina. Ruokalistoissa otetaan huomioon myös vuodenajat ja juhlapyhät.

Ruokapalvelu on jaettu kahteen yksikköön: Palvelukeskus Pakarin tuotantokeittiöön ja Yläkoulun tuotantokeittiöön. Yläkoulun tuotantokeittiö valmistaa ateriat Kiertolan ja Pohjoiseudun kouluille, joissa toimivat palvelukeittiöt. Ruokapalveluissa työskentelee 13 ruokapalveluiden ammattilaista.

Palvelut
- varhaiskasvatuksen ja koulujen ateriat
- henkilöstön ateriat
- ikäihmisten ja muiden kokopäivälaitosten ateriat (Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluille)
- kokous- ja vierastarjoilut

Palvelukeskus Pakarin päivittäisestä toiminnasta vastaa Minna Härkin. Yläkoulun päivittäisestä toiminnasta vastaa Marja Saari.

Pakarin keittiö Minna Härkin
Puhelin: 040 138 2308

Yläkoulun keittiö Marja Saari
Puhelin: 040 138 2317

  Ruokalan henkilökunta

 

Puhtaanapitopalvelut

Puhtaanapitopalvelujen päämääränä on suunnitella ja järjestää kunnan käytössä olevien kiinteistöjen puhtaanapito taloudellisesti, tarkoituksenmukaisesti ja joustavasti. Tarkoituksenmukaisella siivoustoiminnalla tuetaan asiakkaan hyvinvointia ja ylläpidetään rakennusten kuntoa ja pidennetään käyttöikää. Tavoitteena on kehittää toimintaa yhteistyössä tilaajan, asiakkaiden ja henkilöstöryhmien kanssa.

Puhtaanapitopalveluissa toimii 8 alansa ammattilaista. Siivouksen käytännön järjestelyistä vastaa siivoustyönohjaaja Tarja Ruhkala.

Siivoustyönohjaaja Tarja Ruhkala
Puhelin: 040 661 4345