A

Liikuntahalli

liikuntahalli wide

Vesilahdentie 11, 31900 Punkalaidun

Punkalaitumen Koulukeskuksen liikuntahalli tarjoaa loistavat puitteet monenlaisen sisäliikunnan harrastamiseen isommillekin ryhmille. Liikuntahallissa on tarvittavat kentät tennikselle, kori-, käsi-, sulka- ja lentopallolle sekä futsalille. Liikuntatilan voi halutessaan jakaa puoliksi väliverholla kahden pienryhmän samanaikaisen harrastamisen mahdollistamiseksi. Lisäksi hallista löytyy helposti koottava salibandykaukalo ja maalit sekä liikunta- ja voimisteluvälineitä joka lähtöön laajasti kattaen mahdollisuuden eri lajien harrastamiseen; trampoliinit, volttivyöt, renkaat ja köydet sekä lippupallo ja -rugbysetit, pöytätennisvälineet ja nyrkkeilysäkit ovat osa välinekokonaisuutta, jotka ovat liikkujien käytössä.

Liikuntahallissa on mahdollista myös kiipeillä osaavien ohjaajien avustuksella 8 metriä korkealla kiipeilyseinällä, josta löytyy 12 eri ratavaihtoehtoa neljältä eri linjalta. Rankan urheilutreenin päälle liikuntahallissa on mahdollista saunoa, peseytyä ja vaihtaa treenivaatteet kuiviin hyväkuntoisissa ja avarissa sauna-, pesu- ja pukutiloissa.  

Tervetuloa harrastamaan upeissa puitteissa!

Liikuntahallin käyttövuorot ja hakeminen

Liikuntahalli

 

LIIKUNTAHALLIN SIIVOUS

Siivous tapahtuu liikuntahallilla arkiaamuisin ja perjantai iltapäivinä kunnan toimesta.

Jokaisen vuoron jälkeen tulee vastuuhenkilön tarkistaa:

-   vessat, puku- ja suihkutilat käyttökuntoon seuraavia käyttäjiä varten -   tyhjentää tarvittaessa roskikset -   tarkistaa wc- ja käsipyyhepaperit

Jos pöly tuntuu haittaavan käyttöä, on käyttäjien pyyhittävä lattia omatoimisesti käyttövuorojen välissä.

-   huolehtia, että hallin lattia on siisti myös seuraavia käyttäjiä varten -   mikäli lattialle on kaatunut jotakin nestettä, poista se välittömästi -   Lattian siisteyden ja kestävyyden kannalta kaikilla käyttäjillä on oltava SISÄPELIKENGÄT, joista ei jää jälkiä lattiaan ja joita käytetään vain sisätiloissa. Samoin silikonia sisältävät suojaimet, itse värjätyt pallot yms. välineet, joista jää jälkiä lattiaan tai seiniin, ovat kiellettyjä.

Teippien yms. käytöstä on neuvoteltava kiinteistön omistajan kanssa.

Siivousvälineitä on varattu käyttäjille tyttöjen pukuhuoneen päädyssä olevassa siivouskomerossa. Sieltä löytyy: 2 kpl moppipyyhkimiä ja niihin vaihtomoppeja, rikkalapio ja harja sekä kertakäyttöistä siivouspyyhettä. Lisäksi varastosta löytyy wc- ja käsipyyhepaperia, sekä jätesäkkejä ja roskapusseja. Pesuaineiden käyttö ei ole tarpeellista. Käytössä olleet mopit jätetään niille varattuun ämpäriin. Laitoshuoltajat huolehtivat niiden pesusta. Roskat viedään liikuntahallin päädyssä olevaan jätesäiliöön.

Illan viimeisen vuoron käyttäjien on NOSTETTAVA VÄLIVERHO ja SAMMUTETTAVA VALOT kytkimistä.

Mikäli tilan siisteydessä havaitaan puutteita, on tilan käytönluvan myöntäjällä oikeus laskuttaa kulut ylimääräisestä siivouksesta.

Mikäli huomaat liikuntahallilla ilta/viikonloppukäytön yhteydessä jotakin sääntöjenvastaista/normaalista poikkeavaa on otettava yhteys tuomo.kallio(at)punkalaidun.fi / 040 1382 312 tai päivystävään kiinteistönhoitajaan 02 7608 0258 välittömästi.

 

Lainaus liikuntahallin järjestyssäännöistä:

”10. Kaikessa toiminnassa on noudatettava ehdotonta siisteyttä sekä kiinteistön, kaluston ja välineiden huolellista ja varovaista käyttöä. Mikäli anotuilla vuoroilla on tilapäisesti erittäin runsas määrä osanottajia (esim. kilpailut/turnaukset) ja hallin tilat tarvitsevat poikkeusjärjestelyjä siivouksen osalta on otettava yhteys siivoustoimen esimieheen. Siivouksen tilaaja on velvollinen korvaamaan ylimääräisestä siivouksesta aiheutuneet kulut.

11. Epäsiisteiksi jätetyistä tiloista voidaan periä 100 euron siivousmaksu.”