A

Varhaiskasvatuksen opettaja

13.05.2022

Punkalaitumen päiväkotiin haetaan vakituista varhaiskasvatuksen opettajaa 1.8.2022 alkaen.

Oletko motivoitunut, työstäsi innostunut ja haluat päästä kehittämään laadukasta varhaiskasvatusta? Hae meille töihin mukavaan ja pieneen työyhteisöön. Punkalaitumen päiväkoti on uusi vuonna 2020 valmistunut päiväkoti. Uudet tilat ja luonnon läheisyys tarjoavat hienot puitteet päästä toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Hakijalta toivomme lämmintä vuorovaikutustapaa lasten ja perheiden kanssa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Etsimme joustavaa ja kehitysmyönteistä työntekijää! Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään päteviä hakijoita ovat vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinnon suorittaneet, mihin sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosionomin tutkinnon suorittaneet, joilla on täydentävinä opintoina suoritettu varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot (26 § ja 27 §).

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista toimitettava lääkärin hyväksytty lausunto työhön sopivuudesta sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen toimitetaan osoitteeseen kunta@punkalaidun.fi perjantaihin 3.6.2022 klo 15.00 mennessä. Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen Punkalaitumen kunta, Vesilahdentie 5, 31900 PUNKALAIDUN.  Tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Punkalaitumen kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusjohtaja Johanna Viitasaari, johanna.viitasaari@punkalaidun.fi, puh. 040 681 0211

Punkalaitumella 13.5.2022

KASVATUS- JA HYVINVOINTILAUTAKUNTA

Takaisin