A

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

01.09.2022

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan määräaikainen toimi 24.10.2022 - 31.07.2024 

Haemme innostunutta ja kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen erityisopettajaa Punkalaitumen kunnan varhaiskasvatukseen. Kunnassamme on yksi kolmiryhmäinen päiväkoti sekä neljä perhepäivähoitajaa. Veo vastaa kunnan erityisen ja tehostetun tuen lasten erityisopetuksesta sekä heidän toimintansa suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista. Päiväkodissamme veo osallistuu aktiivisesti oman ryhmänsä toiminnan suunnitteluun ja vetämiseen ryhmän opettajan ja muun henkilöstön kanssa. Työhön sisältyy myös yhteistyö kasvatus- ja opetushenkilöstön, lasten huoltajien ja muiden sidosryhmien kanssa. 

Työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus. Palkkaus ja työehdot ovat OVTES:n mukaiset. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä laissa (504/02) tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk koeaikaa. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös veo-opinnoissa olevat hakijat. Toimessa on mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisena. 

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen toimitetaan osoitteeseen kunta@punkalaidun.fi perjantaihin 30.09.2022 klo 15.00 mennessä. Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen Punkalaitumen kunta, Vesilahdentie 5, 31900 PUNKALAIDUN. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.  

Punkalaitumen kunta on savuton työpaikka. 
Tervetuloa töihin Punkalaitumelle!  

Lisätietoja tehtävästä antaa  
 
Johanna Viitasaari 
varhaiskasvatusjohtaja 
johanna.viitasaari@punkalaidun.fi 
puh. 040 6810211 

Takaisin