Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Ulkoilualueiden hoitajan toimi

09.02.2017

Punkalaitumen kunta julistaa haettavaksi

ULKOILUALUIDEN HOITAJAN TOIMEN

Ulkoilualueiden hoitajana kannat päävastuun Vartiolan ja Porttikallion alueiden ympärivuotisesta kunnossapidosta; Osaat ajaa traktoria, moottorikelkkaa ja ruohonleikkuria. Käytät kenttäimuria, raivaussahaa, vasaraa ja tietokonetta. Osaat huoltaa ja korjata työvälineitä, -koneita ja rakennelmia.  Toimit apuna uimahallin arjessa yhtenä vesitekniikan asiantuntijana (työnantaja kouluttaa tehtävään). Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, yhteistyötä urheiluseurojen ja muiden yhdistysten kanssa sekä työtoiminnassa mukana olevien asiakkaiden ohjausta. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, organisointitaitoja, valmiutta toimia muuttuvissa työolosuhteissa, motivaatiota ja kiinnostusta tuottaa laadukkaita liikuntaolosuhteita kuntalaisille.

Toimea täytettäessä eduksi katsotaan liikuntapaikkojen hoitajan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus. Tehtävät edellyttävät työturvallisuuskortin, hätäensiapukurssin ja allasvesityökortin suorittamista. Käytössä on oltava peräkoukullinen oma auto ja ajolupa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Punkalaitumen kunta on savuton työpaikka. Toimen täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunta-alan työehtosopimuksen mukaisesti.  Toimi täytetään 1.6.2017 alkaen, työaika 38,75h viikossa. Työaika sijoittuu tarvittaessa myös iltaan ja viikonloppuun.

Sivistyslautakunnalle toimitetut hakemukset tulee toimittaa liitteineen 21.2.2017 klo 15 mennessä osoitteeseen: Punkalaitumen kunta, Vapaa-aikatoimi, Vesilahdentie 5, 31900 Punkalaidun tai sähköpostitse osoitteeseen tiina.makiranta@punkalaidun.fi

Lisätietoja Vapaa-aikatoimensihteeri Tiina Mäkiranta puh. 040 138 2312

Takaisin

Ajankohtaista


» Lisää ajankohtaisia tiedotteita