A

Kirjasto

Urjalantie 30 C, 31900 Punkalaidun

 

VUOKRATTAVAN TILAN NIMI
Kirjasto

YLEISET PERIAATTEET
- Tilat on mahdollista vuokrata ajalle, jolloin ne eivät ole kunnan omassa käytössä, kuitenkin 07.00-21.00 välisenä aikana.
- Maanantaista perjantaihin veloituksetta punkalaitumelaisille yleishyödyllisille yhdistyksille ja valtion viranomaisten järjestämille tilaisuuksille.
Kunnan omasta toiminnasta ei peritä maksua.
- Tilat tulee käytön jälkeen jättää käytön jälkeen vastaavaan kuntoon kuin ne ovat olleet vuokrauksen alkaessa. Epäsiisteiksi jätetyistä tiloista voidaan periä siivousmaksu 100€ + alv. 24%
- Vuokraajan tulee nimetä vastuuhenkilö, joka vastaa tilojen siisteydestä ja vahingoittumattomuudesta. Jos tiloille tapahtuu vahinkoa, on vuokraaja vastuussa korvaamaan aiheuttamansa vahingot.
- Vuokraamisesta ei saa aiheutua haittaa rakennuksen muulle käytölle.
- Tilan omia järjestyssääntöjä noudatettava.
- Vuokraamisesta vastuussa olevalla henkilöllä on harkintaoikeus sellaisissa tapauksissa, joissa ohjeista ei voida päätellä, miten tulee toimia, esimerkiksi vuokrauksen maksuttomuutta ja maksullisuutta arvioitaessa.

VUOKRATTAVAN TILAN NIMI
Näyttelyaukio ja lehtisali

- Tila on aukioloaikoina varattavissa ennakkoon taidenäyttelyitä varten 1-28 vrk pituisiksi jaksoiksi. Näyttely on yleisön nähtävissä kirjaston aukioloaikoina.

VUOKRATTAVAN TILAN NIMI
Yleisötila eli kirjastosali

- Kirjaston aukioloaikoina yleisötilaa voi jokainen käyttää vapaasti ja maksutta kirjastolaissa mainittuihin tarkoituksiin hyvät tavat ja Piki-kirjastojen käyttösäännöt huomioiden

VUOKRATTAVAN TILAN NIMI
Puhelinkoppi

- Kirjastolla on varattavissa"puhelinkoppi", eli hiljaisen työskentelyn tila, esim.etätyöskentelyä varten, käytettävissäsi on myös kirjaston langaton verkko.

VARATTAVISSA OLEVA LAITTEISTO
Kannettava tietokone
-Voit varata käyttöösi kannettavan tietokoneen, käytettävissäsi on myös kirjaston langaton verkko

DVD-kotiteatteri ja 50 tuuman televisio
- Voit varata laitteet elokuvien katseluun kirjastolla.

VARATTAVAT TILAT JA PALVELUT OVAT MAKSUTTOMIA

Varaa kirjaston tiloja tai laitteita tästä

Yhteystiedot
Puhelin 040 138 2325
Sähköposti kirjasto@punkalaidun.fi