A

Oppilashuolto

Tietosuojaseloste_oppilashuolto

Kouluterveydenhoitaja

Aila Ruohonen
Soittoaika ma-to klo 7.30 - 8.15 
Puhelin: 02 76080 283
aila.ruohonen(at)sastamala.fi, Wilma

Keskuskoululla
keskiviikkoisin klo 7.30 – 

Yhteiskoulu-lukiolla
tiistaisin  ja perjantaisin klo 7.30 -

Pohjoisseudun koululla
 maanantaisin klo 9 -  (paitsi kuun 2. ma)

Lääkäripäivät sekoittavat rytmiä!

Torstaisin tavoitettavissa Punkalaitumen terveysasemalla klo 7.30 - 14. Yhteyden saat myös puhelimella tai Wilman kautta.  

Koulun sosiaalityöntekijä

Taina Koski-Vähälä
Puhelin: 040 712 8256
taina.koski-vahala(at)sastamala.fi, Wilma

Koulun sosiaalityöntekijä on Punkalaitumella maanantaisin. Oppilasaikoja voi varata Wilman kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Ajan voi varata oppilas itse, oppilaan vanhemmat/huoltajat tai koulun henkilökunta.

Koulun sosiaalityöntekijän tavoitteena on auttaa ja tukea oppilasta erilaisissa koulunkäyntiä, kotia, kaverisuhteita ja vapaa-aikaa koskevissa asioissa. Koulun sosiaalityöntekijä pyrkii edistämään koulun ja kodin välistä yhteistyötä sekä kehittämään yhteistoimintaa kouluyhteisössä työskentelevien kesken. Koulun sosiaalityöntekijä toimii yhteistyössä oppilaan, hänen vanhempiensa ja huoltajiensa, kouluyhteisön, lasten palvelupisteiden, kuten perheneuvolan ja lasten ja nuorten psykiatrisen työryhmän sekä eri viranomaisten kanssa. Työskentely perustuu luottamuksellisuuteen. Koulun sosiaalityöntekijän luokse voi oppilas tulla keskustelemaan aina kun jokin asia mietityttää. Myös vanhemmat voivat tarvittaessa ottaa suoraan yhteyttä koulun sosiaalityöntekijään. 

Koulupsykologi

Minna Myllymäki

Puh  044 3488 675 ja sähköposti: mimamy123@gmail.com, Wilma

Psykologi on tavattavissa Punkalaitumella parittomien viikkojen perjantaina ajanvarauksella. Opiskelija voi itse suoraan varata ajan tai terveydenhoitaja, vanhemmat tai opettajat voivat varata ajan opiskelijalle. Yhteydenotot puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse.