A

Oppilashuolto

Kouluterveydenhoitaja

Riikka Wallin
riikka.wallin(at)pirha.fi, Wilma
Puhelin: 040 519 4035

MA, Yhteiskoulu

TI, Keskuskoulu

KE, Terveysasema

TO, parillisina viikkoina terveysasema ja parittomina viikkoina Pohjoisseudun koulu.

PE, Yhteiskoulu tai Keskuskoulu

Pyrin laittamaan aina huoneeni oveen tarkemmat aikataulut siitä, miten olen paikalla, sillä koronarokotukset ja palaverit voivat näihin vaikuttaa.

Parhaiten minut saa kiinni Wilman tai sähköpostin kautta, riikka.wallin(at)pirha.fi. Terveysasemapäivinä viesteihin vastaaminen voi viedä hieman pidempään, mutta pyrin Wilman tarkistamaan myös näinä päivinä.

Koulukuraattori

Kaisa Hyyti-Suojanen

Yhteiskoulu-lukiolla ilman ajanvarausta klo 8.30 – 9.50 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, ja muina aikoina sopimuksen mukaan (huone rehtorin kansliaa vastapäätä)

Keskuskoululla ilman ajanvarausta torstaisin klo 12.00 – 13.15 ja muina aikoina sopimuksen mukaan (terveydenhoitajan huoneessa)

Pohjoisseudun koululla ilman ajanvarausta tiistaisin klo 12.00 – 13.15 ja muina aikoina sopimuksen mukaan (yläkerran kirjastohuoneessa)

Tapaamisen voi varata oppilas itse, huoltaja, koulun työntekijä tai joku muu ammattilainen. Tapaamisaikoja voi varata puhelimitse/tekstiviestillä puh. 040 7065 920 (jos en pysty heti vastaamaan, otan sinuun yhteyttä myöhemmin), sähköpostilla kaisa.hyyti-suojanen(at)pirha.fi tai Wilman kautta 

Koulupsykologi

Aija Myllyniemi

Minut tavoittaa työpuhelinnumerostani 044 2319798 ja sähköpostilla osoitteesta aija.myllyniemi(at)mehilainen.fi

Psykologi on tavattavissa Punkalaitumella parittomien viikkojen torstaina ajanvarauksella. Opiskelija voi itse suoraan varata ajan tai terveydenhoitaja, vanhemmat tai opettajat voivat varata ajan opiskelijalle. Yhteydenotot puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Tietosuojaseloste_oppilashuolto(word)