A

Oppilashuolto

Kouluterveydenhoitaja

Katriina Kalliokorpi
Soittoaika ma-to klo 7.30 - 8.15 
Puhelin: 02 76080 283
katriina.kalliokorpi(at)sastamala.fi, Wilma

Keskuskoululla
keskiviikkoisin klo 7.30 – 

Yhteiskoulu-lukiolla
maanantaisin, tiistaisin  klo 7.30 -

Pohjoisseudun koululla
 torstaisin klo 9 -  (paitsi kuun 2. ma)

Lääkäripäivät sekoittavat rytmiä!

Perjantaisin tavoitettavissa Punkalaitumen terveysasemalla klo 7.30 - 14. Yhteyden saat myös puhelimella tai Wilman kautta.  

Koulukuraattori

Jonna Aho

Yhteiskoulu-lukiolla ilman ajanvarausta klo 8.30 – 9.50 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, ja muina aikoina sopimuksen mukaan (huone rehtorin kansliaa vastapäätä)

Keskuskoululla ilman ajanvarausta torstaisin klo 12.00 – 13.15 ja muina aikoina sopimuksen mukaan (terveydenhoitajan huoneessa)

Pohjoisseudun koululla ilman ajanvarausta tiistaisin klo 12.00 – 13.15 ja muina aikoina sopimuksen mukaan (yläkerran kirjastohuoneessa)

Tapaamisen voi varata oppilas itse, huoltaja, koulun työntekijä tai joku muu ammattilainen. Tapaamisaikoja voi varata puhelimitse/tekstiviestillä puh. 040 706 59 20 (jos en pysty heti vastaamaan, otan sinuun yhteyttä myöhemmin), sähköpostilla jonna.aho@punkalaidun.fi tai Wilman kautta 

Koulupsykologi

Sanni Pesonen

Yhteystiedot päivitetään myöhemmin

Psykologi on tavattavissa Punkalaitumella parittomien viikkojen perjantaina ajanvarauksella. Opiskelija voi itse suoraan varata ajan tai terveydenhoitaja, vanhemmat tai opettajat voivat varata ajan opiskelijalle. Yhteydenotot puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Tietosuojaseloste_oppilashuolto(word)