A

Asunnon haku

Vuokra-asunnon haku tapahtuu toimittamalla asuntohakemus tarvittavine liitteineen allekirjoitettuna Punkalaitumen kunnalle osoitteeseen Vesilahdentie 5, 31900 Punkalaidun tai skannaamalla sähköpostiin.

Asuntoa haetaan oheisella Aran täytettävällä asuntohakemuksella. Lomake palautetaan allekirjoitettuna. Mikäli hakemusta ei ole käsin allekirjoitettu, se hylätään. Hakulomakkeita on saatavana myös kunnanviraston aulan infohyllystä sekä teknisestä toimistosta(2 krs).

Asuntohakemus

Asuntohakemus on voimassa kuusi (6) kuukautta ja hakijan on itse huolehdittava sen uusimisesta. Uusimisen voi tehdä käymällä toimistossamme, soittamalla tai sähköpostilla.

Tarkistamme asunnonhakijoilta luottotiedot. Maksuhäiriöt voivat olla esteenä asunnon vuokraamiselle.

Huom! Asuntohakemuksen käsittelyn nopeuttamiseksi täyttäkää asunnon tarve -osio!

Vuokravakuus
Perimme vuokra-asunnoista kahden (2) kuukauden vuokran suuruisen vuokravakuuden. Vakuus tulee toimittaa ennen asunnon luovuttamista, ja se on asuntokohtainen. Poismuuttaessa vuokravakuus palautetaan takaisin, mikäli asunto on todistettavasti samassa kunnossa kuin siihen muuttaessa ja kaikki vuokra- sekä vesilaskut on hoidettu.

Kuntotarkastus
Asuntoon sisään ja pois muuttaessa asuntoihin tehdään kuntotarkastus. Kuntotarkastuslomakkeella ilmoitetetaan mahdolliset puutteet ja korjaukset. Kuntotarkastusajankohta tulee asukkaan itse sopia kiinteistönhoitajan kanssa. Kuntotarkastus tulee tehdä ennen asunnon avainten luovuttamista.