A

Suomi täyttää 100 vuotta

Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Juhlavuoden teemana on Yhdessä tehden. Juhlavuoden teeman mukaisesti ohjelmaa rakennetaan yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa.

Tälle sivustolle kootaan Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumia Punkalaitumella. Ilmoita oma tapahtumasi heti suunnittelussa mukaan, sen mukaan mitä ajankohtaa olette ajatelleet, kun tarkka päivä tapahtumallesi varmistuu ilmoita myös se, niin julkaisemme tapahtuman Punkalaitumen kunnan ylläpitämässä tapahtumakalenterissa. Ilmoita oma tapahtumasi/suunnitelmasi sähköpostilla satu.toivonen@punkalaidun.fi.

Suomi 100 -juhlavuoden valtakunnallisesta ohjelmasta vastaa Valtioneuvoston kanslian Suomi 100-hanke. Hankkeen Suomi 100-sivustolle on koottu tietoa juhlavuodesta, sekä suomalaisuudesta ja Suomesta. Sivustolta löytyy oppaita ja ohjeita tapahtumanjärjestäjille sekä ohjeet, miten Suomi 100 -ohjelmaan voi hakea (hakuaika 31.10.2017 asti).

Pirkanmaan Liitto koordinoi Suomi 100-vuoden tapahtumia Pirkanmaalla.

Punkalaitumen koulujen Suomi100-tapahtumia päivitetään kotisivuille: Yhteiskoulu ja lukio, Keskuskoulu ja Pohjoisseudun koulu
suomi 100 5