A

Joukkoliikennepalvelut

Punkalaitumen palveluliikenne

Palveluliikenne on perinteisen linja-autoliikenteen ja taksiliikenteen välimuoto. Palveluliikenne on kutsujoukkoliikennettä sekä osa kaikille avointa joukkoliikennettä. Liikenteellä ei ole alueella kiinteää reittiä, vaan aikataulutetut reittipisteet, joiden kautta reitit ajetaan. Auton ajoreitti muodostuu siten ennakkoon tehtyjen tilausten ja reittipisteiden aikataulujen mukaan.

Punkalaitumen palveluliikenteen aikataulu 9.1.2017 alkaen

Kuljetustilaisuus tehdään soittamalla, puh. 044 759 0947. Palveluliikenne on kutsuperiaatteella toimivaa liikennettä, joten tilauksen yhteydessä kannattaa varmistaa auton kulkureitti ja arvioitu kulkuaika.  Reittiä tai reitinosaa ei ajeta, ellei kukaan ole kyytiä sille tilannut tai muulla tavoin kuljetustarvettaan ilmaissut.

Palveluliikenteen asiakasmaksu on 3,30 € / matka. 

Seutuliikenne

Etelä-Pirkanmaan seutulippu
Etelä-Pirkanmaan alueen seutulipulla voi matkustaa rajattomasti lipun voimassaoloaikana vakiovuoroliikenteessä seutulippualueeseen kuuluvien kuntien alueella. •Seutulippualueeseen kuuluvat Akaa, Lempäälä, Pirkkala, Punkalaidun, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti sekä laajennus Tampereelle/Tampereelta. 

Seutulippu on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä ja se on henkilökohtainen. Seutulipun hinta on 75 e.

Mikäli liikut paljon Tampereelle tai Tampereen sisäisessä liikenteessä, voit ostaa lippuusi laajennuksen. •Tampereelle ulottuva seutulippu vakiovuorossa maksaa 100 e ja matkustusoikeus Tampereen sisäisessä liikenteessä lisäksi 20 e. 

•Kelan tukemat Etelä-Pirkanmaan opiskelijaseutuliput vakiovuoroille 5020 ja pikavuoroille 5070 ovat voimassa koko seutulippualueella, myös Tampereen kaupunkiliikenteessä.


Punkalaitumen - Sastamalan -– Huittisten seutulippu
Sastamalan ja Huittisten alueella seutulipulla voi matkustaa rajattomasti lipun voimassa  oloaikana vakiovuoroliikenteessä seutulippuun kuuluvien kuntien alueella. Seutulippualueeseen kuuluvat Punkalaidun, Sastamala ja Huittinen.

Seutulipun hinta on 55 e kaikkien seutulippualueeseen kuuluvien kuntien asukkaille. •Seutulippu on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä ja se on henkilökohtainen.

Lisätiedot aikatauluista ja seutulipuista Matkahuollon Asiakaspalvelukeskuksesta 0200 4000 (1,70 e/min + pvm). 
Aikataulut löytyvät myös Matkahuollon aikatauluhausta.

Lisätietoja löytyy täältä seutulippu.