A

Joukkoliikennepalvelut

Punkalaitumen palveluliikenne

Palveluliikenne on perinteisen linja-autoliikenteen ja taksiliikenteen välimuoto. Palveluliikenne on kutsujoukkoliikennettä sekä osa kaikille avointa joukkoliikennettä. Liikenteellä ei ole alueella kiinteää reittiä, vaan aikataulutetut reittipisteet, joiden kautta reitit ajetaan. Auton ajoreitti muodostuu siten ennakkoon tehtyjen tilausten ja reittipisteiden aikataulujen mukaan.

Alla olevasta linkistä avautuu aikataulu pdf-tiedostona.
Punkalaitumen palveluliikenteen aikataulu

Kuljetustilaus tehdään soittamalla, puh. 044 759 0947. Palveluliikenne on kutsuperiaatteella toimivaa liikennettä, joten tilauksen yhteydessä kannattaa varmistaa auton kulkureitti ja arvioitu kulkuaika. Reittiä tai reitinosaa ei ajeta, ellei kukaan ole kyytiä sille tilannut tai muulla tavoin kuljetustarvettaan ilmaissut.

Palveluliikenteen asiakasmaksu on 3,30 € / matka. 

Seutuliikenne

Etelä-Pirkanmaan seutulippu
Etelä-Pirkanmaan alueen seutulipulla voi matkustaa rajattomasti lipun voimassaoloaikana vakiovuoroliikenteessä seutulippualueeseen kuuluvien kuntien alueella. •Seutulippualueeseen kuuluvat Akaa, Lempäälä, Pirkkala, Punkalaidun, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti sekä laajennus Tampereelle/Tampereelta. 

Seutulippu on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä ja se on henkilökohtainen.

Mikäli liikut paljon Tampereelle tai Tampereen sisäisessä liikenteessä, voit ostaa lippuusi laajennuksen.

•Kelan tukemat Etelä-Pirkanmaan opiskelijaseutuliput vakiovuoroille 5020 ja pikavuoroille 5070 ovat voimassa koko seutulippualueella, myös Tampereen kaupunkiliikenteessä.

Alla linkki, josta ohjaudut matkahuollon sivuille.
Etelä-Pirkanmaan seutulippu


Punkalaitumen - Sastamalan -– Huittisten seutulippu
Sastamalan ja Huittisten alueella seutulipulla voi matkustaa rajattomasti lipun voimassa  oloaikana vakiovuoroliikenteessä seutulippuun kuuluvien kuntien alueella. Seutulippualueeseen kuuluvat Punkalaidun, Sastamala ja Huittinen.

Seutulippu on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä ja se on henkilökohtainen.

Alla linkki, josta ohjaudut matkahuollon sivuille.
Vammalan seutulippu


Lisätiedot aikatauluista ja seutulipuista:

Matkahuollon Asiakaspalvelukeskus 0200 4000 (1,70 e/min + pvm).
Aikataulut Matkahuollon aikatauluhausta.