A

Maakunnallinen kulttuuripankki

Kulttuuripankki_Infokuva_1920x108px

Pirkanmaan kulttuuripankki on Tampereen kaupungin ylläpitämä maksuton verkkopalvelu, joka kokoaa pirkanmaalaiset ammattimaisesti toimivat taiteen ja kulttuurin tekijät sekä heidän tarjoamansa tilattavat palvelut yhteen paikkaan (esim. esitykset, työpajat, kiertävät näyttelyt, asiantuntija- ja tuotantopalvelut). Sivustolle on lisäksi koottu tietoa Pirkanmaan kuntien avustuksista, kulttuuritiloista ja verkostoista.   

Kulttuuripankki toimii kulttuurin tekijöiden ja palvelujen näyteikkunana ja verkostoitumisen edistäjänä. Kulttuuripankista ei voi suoraan ostaa tai tilata palveluja tai markkinoida fyysisiä teoksia, kuten maalauksia, kirjoja tai äänitteitä.  

Tekijäksi kulttuuripankkiin voivat rekisteröityä ammattimaisesti toimivat pirkanmaalaiset taiteilijat, tuottajat, kulttuuri- ja taideyhdistykset ja -yhteisöt sekä taidelaitokset. Tilaajaksi voi rekisteröityä kuka tahansa kulttuuri- tai taidepalveluja tarvitseva henkilö tai taho. Tilaajien profiilit eivät tule julkisesti näkyviin kulttuuripankkiin. 

Kulttuuripankki: https://kulttuuripankki.fi/ 

Ohjevideo palvelun käytöstä: Ulkoinen kanava - Kulttuuripankki, opastusvideo (dreambroker.com) 

Asiakastarinavideo: Ulkoinen kanava - KULTTUURIPANKKI (dreambroker.com)