A

Etsivä nuorisotyö

Oletko nuori, peruskoulun päättänyt, alle 29-vuotias, joka on jäänyt vaille opiskelu- tai työpaikkaa tai kaipaat apua erilaisten palveluiden hakemiseen? Tai nuoren läheinen, joka olet huolestunut hänen tilanteestaan?

Etsivä nuorisotyö on omaa paikkaansa ja suuntaansa etsiville nuorille tarkoitettu vapaaehtoinen, maksuton ohjauspalvelu. Meihin voi ottaa yhteyttä, kun tuntuu siltä, että elämässä tarvitaan tukea ja ohjausta oman tien löytymiseen. Etsivä nuorisotyö tukee, auttaa ja ohjaa koulutukseen tai työelämään hakeutumisessa sekä muiden palveluiden tarpeen kartoituksessa.

Viranomaiset ovat velvollisia ilmoittamaan alle 25-vuotiaan nuoren tiedot etsivään nuorisotyöhön kun nuori keskeyttää 2. asteen opinnot, varusmiespalveluksen tai muuten kokevat huolta nuoren tilanteesta. Etsivä nuorisotyö lähtee nuoren tarpeista ja toiveista, tavoitteena on motivoida ja kannustaa nuorta etsimään ja löytämään oma paikkansa opinnoissa, työelämässä ja vapaa-ajalla. 

Sastamalan seudun etsivä nuorisotyö ulottuu Punkalaitumelle asti! Punkalaitumella tapaamme asiakkaita, järjestämme tarvittaessa ryhmätoimintaa ja vierailemme ajoittain Nurkkaputkalla pääsääntöisesti olemme Punkalaitumella tiistaisin. Yhteyttä voi ottaa arkisin minä päivänä tahansa. Nykäise rohkeasti hihasta, tartu luuriin tarvittaessa tai laita vaikka viestiä!

 

Etsivä nuorisotyöntekijä Veera Korpela puh. 040-3542382

Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@sastamala.fi.

Toimipisteemme sijaitsee työllisyyspalveluiden yhteydessä osoiteessa Asemakatu 15, Sastamala. Punkalaitumella on mahdollisuus tavata tiistaisin. Tapaamisaika kannattaa varata etukäteen.

Alla olevasta linkistä voit tulostaa halutessasi jo valmiiksi suostumuslomakkeen etsivän nuorisotyön asiakkuuteen.

Etsivän nuorisotyön ilmoitus ja suostumus lomake(pdf)