A

Sastamalan seudun etsivä nuorisotyö

Oletko nuori, peruskoulun päättänyt, alle 29-vuotias, joka on jäänyt vaille opiskelu- tai työpaikkaa tai kaipaat apua erilaisten palveluiden hakemiseen? Tai nuoren läheinen, joka olet huolestunut hänen tilanteestaan?

Etsivä nuorisotyö on omaa paikkaansa ja suuntaansa etsiville nuorille tarkoitettu vapaaehtoinen, maksuton ohjauspalvelu. Meihin voi ottaa yhteyttä, kun tuntuu siltä, että elämässä tarvitaan tukea ja ohjausta oman tien löytymiseen. Etsivä nuorisotyö tukee, auttaa ja ohjaa koulutukseen tai työelämään hakeutumisessa sekä muiden palveluiden tarpeen kartoituksessa.

Viranomaiset ovat velvollisia ilmoittamaan alle 25-vuotiaan nuoren tiedot etsivään nuorisotyöhön kun nuori keskeyttää 2. asteen opinnot, varusmiespalveluksen tai muuten kokevat huolta nuoren tilanteesta.

Etsivä nuorisotyö lähtee nuoren tarpeista ja toiveista, tavoitteena on motivoida ja kannustaa nuorta etsimään ja löytämään oma paikkansa opinnoissa, työelämässä ja vapaa-ajalla.

Sastamalan seudun etsivä nuorisotyö ulottuu Punkalaitumelle asti! Punkalaitumella tapaamme asiakkaita, järjestämme ryhmätoimintaa ja vierailemme Nurkkaputkalla pääsääntöisesti aina perjantaisin. Yhteyttä voi ottaa muulloinkin tarvittaessa!

Nykäise rohkeasti hihasta, tartu luuriin tarvittaessa tai laita vaikka viestiä!

Etsivä nuorisotyöntekijä Timo Keränen puh. 040-5434580 Etsivä nuorisotyöntekijä Kaisa Lähteenmäki puh. 040-3542382 Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@sastamala.fi TAI etsivanuorisotyo(at)sastamala.fi.

Toimipisteemme sijaitsee työllisyyspalveluiden yhteydessä osoiteessa Asemakatu 15, Sastamala.

Etsivän nuorisotyön ilmoitus ja suostumus lomake