A

Kuntoradat ja ladut

Porttikallion alueella liikkujien käytössä on klo 21.00 asti valaistu kuntorata ja -latu sekä runsaasti muuta latuverkostoa. Valaistut pururadat ovat pituudeltaan 1-2,5 kilometriä. Lisäksi liikkujat voivat käyttää 5 km:n mittaista pururataa. Talvisin hiihtäjät voivat sivakoida jopa 7 km mittaista Tuomon lenkkiä. Lisäksi Punkalaitumen kunnalla on jonkin verran perus hiihtovälineitä käsittävä välinelainaamo.

Porttikallion ampumahiihtorata on 32-paikkainen ja se on valaistu. Punkalaitumen Kunnon ampumahiihtojaostolla on oma ilmakivääri ja pienoiskivääri, joita lajista kiinnostuneilla on mahdollisuus kokeilla. Lisäksi ampumahiihtojaosto tarjoaa avustusta välineiden huollossa ja voitelussa. Alueella on mm. huoltoa varten erinomaiset huoltotilat.

Porttikalliolla on käytössä myös uusi tehokas lumetusjärjestelmä, joka takaa hiihtäjille mahdollisuuden päästä harrastamaan vähälumisinakin talvina. Lisäksi esimerkiksi hiihtokisojen tai talviriehojen yhteydessä on mahdollisuus paistaa makkaraa tulilla grillikodassa tai maisematornin viereisellä laavupaikalla.

Porttikallion ulkoilualueen osoite on Laasjärventie 30.

Liikuntapaikkojen kunnosta tiedotetaan ajankohtaisissa.

Porttikallio kuntoradat kartta

 

Porttikallion latuja

Porttikallion kesä 2019 

Porttikallion kesäkarkelot

Taiderata 2019 Porttikallio