A

Majoitus- ja ruokapalvelut

Punkalaitumen raikas ja aito maalaisluonto yhdistettynä tasokkaisiin majoitus- ja ravitsemuspalveluihin on houkutteleva yhdistelmä niin matkailijoille kuin kuntalaisillekin. Tasokkaat maatilamajoituskohteet johdattelevat matkailijan opastettujen retkien, notkuvien pitopöytien ja hivelevien saunalöyöyjen kautta leppoisaan lomatunnelmaan. Myös kokousten ja koulutusten järjestäminen on mahdollista näissä idyllisissä miljöissä.

Kahvila-Ravintola Jessica

Kahvila-ravintola Jessica

Punkalaitumen torin kupeessa sijaitsee Kahvila-Ravintola Jessica, jonka yhteydessä toimii myös Hampurilaisravintola X-Meal. Juhlapalvelu Jessica on Kahvila-Ravintola Jessican yhteydessä toimiva juhlapalvelu, jonka toimintapiiri on Punkalaidun lähikuntineen.

Kauppakatu 2
31900 Punkalaidun
Puhelin: 02 767 4952
Sähköposti: jessica[at]juhlapalvelujessica.com

Lounaskahvila Mokoma

Mokoma

Maittavan lounaan lisäksi tarjolla on eri vaihtoehtoja suolaisen ja makean nälkään.
Kauppakatu 3 31900 Punkalaidun
Puhelin: 040 555 9765
Sähköposti: info[at]lounaskahvilamokoma.fi
Internet-sivut: Lounaskahvila Mokoma

KokkonKota

Kokkon kota

KokkonKodan tunnelmallinen kotaympäristö tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon perinteisille juhlatiloille mm. kurssien, kokousten, saunailtojen, rentoutuspäivien ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Tilauksesta KokkonKodasta saa täydelliset ruokapalvelut pikkunälästä juhlapöytään. Lisäksi kodassa on yöpymismahdollisuus.

Kotaympäristössä on käytettävissä kaikkiaan kymmenen erilaista rakennusta, johon kuuluvat mm. grillikota, juhlakota ja keittokota sekä kotasauna, josta voi pulahtaa uimaan kirkasvetiseen lampeen. Lisäksi pihapiirissä on luontokirkko sekä esiintymislava, jotka tarjoavat ihastuttavat ja luonnonläheiset puitteet esimerkiksi häiden järjestämiseen. Mökkimajoitus järjestyy 10 hengen mökissä. KokkonKodan tarjontaan kuuluu myös kiertoajelu traktorin vankkureilla Punkalaitumen nähtävyyskohteisiin.

KokkonKota tarjoaa palveluita ympäri vuoden. Vain mielikuvitus asettaa rajat aktiviteettien järjestämiselle KokkonKodan monipuolisissa ulkoilu- ja harrastusmaastoissa. Kodassa on otettu huomioon myös liikuntarajoitteiset!

Kotatie 185
31900 Punkalaidun
Puhelin: 050 560 5544
Sähköposti: kokkonkota[at]kolumbus.fi
Internet-sivut: KokkonKota
Facebook

Koulutintti Oy

Mökki

Koulutintti Oy:n Sarkkilan museokoulu on 1874 rakennettu maakunnan vanhin maalaiskansakoulu. Jugend-tyylinen talo on ulkoasultaan rakennusperinteen suojelukohde. Vuonna 2000 sisätiloistaan peruskorjattu rakennus kätkee sisäänsä modernit aamiaismajoitustilat 15 hengelle sekä kokous- ja juhlatilat n. 70 hengelle. Museokoulun lisäksi Koulutintti tarjoaa majoitustilaa 8 hengelle Yhivuoressa sijaitsevassa hirsirakenteisessa metsämökissä ja 2 hengelle sen läheisyydessä sijaitsevassa autiotupa-mökissä.

Majoituspalveluiden lisäksi Koulutintin tarjontaan kuuluvat juhlapalvelut, metsä-, lintu-, melonta-, hiihto- ja pyöräretket, golf-kisat, erilaiset kurssit ja näyttelyt. Lisäksi Koulutintti viihdyttää tilauksesta ”Koulukirja ja karttakeppiohjelmalla”, johon sisältyvät leikkimielinen opetustuokio, kouluruokailu sekä kahvi ja leivonnainen.

Lauttakyläntie 21
31900 Punkalaidun
Puhelin: 02 764 1735
Sähköposti: postia[at]koulutintti.com
Internet-sivut: Koulutintti Oy

Hanna-Riitta Pärssinen +358 (0)50 537 5805
Sakari Pärssinen +358 (0)50 557 5675 (in english)

Maatilamajoitus Saarinen

Maatilamajoitus Saarinen

Vesilahdentie 435
31900 Punkalaidun
Puhelin: (02) 767 5132
Faksi: (02) 767 5134
Sähköposti: postia[at]maatilamajoitussaarinen.fi
Internet-sivut: Maatilamajoitus Saarinen

 

Katso myös Punkalaitumen vuokramökit Gofinlandissa.