A

Majoitus- ja ruokapalvelut

Punkalaitumen raikas ja aito maalaisluonto yhdistettynä tasokkaisiin majoitus- ja ravitsemuspalveluihin on houkutteleva yhdistelmä niin matkailijoille kuin kuntalaisillekin. Tasokkaat maatilamajoituskohteet johdattelevat matkailijan opastettujen retkien, notkuvien pitopöytien ja hivelevien saunalöylyjen kautta leppoisaan lomatunnelmaan. Myös kokousten ja koulutusten järjestäminen on mahdollista näissä idyllisissä miljöissä.

Jessica

Mokoma

Kahvila Myötätuuli

Ravintola Pakari

Ravintola Punka

KokkonKota

Koulutintti

Maatilamajoitus Saarinen

Wanha Mummola

Lisää majoituspalveluita

Kahvila-Ravintola Jessica

Jessica

Punkalaitumen torin kupeessa sijaitsee Kahvila-Ravintola Jessica, jonka yhteydessä toimii myös Hampurilaisravintola X-Meal. Juhlapalvelu Jessica on Kahvila-Ravintola Jessican yhteydessä toimiva juhlapalvelu, jonka toimintapiiri on Punkalaidun lähikuntineen.

Kauppakatu 2
31900 Punkalaidun
Puhelin: 02 767 4952
Sähköposti: jessica[at]juhlapalvelujessica.com

Lounaskahvila Mokoma

Mokoma

Maittavan lounaan lisäksi tarjolla on eri vaihtoehtoja suolaisen ja makean nälkään.

Kauppakatu 3 31900 Punkalaidun
Puhelin: 040 555 9765
Sähköposti: info[at]lounaskahvilamokoma.fi
Internet-sivut: Lounaskahvila Mokoma / Lounaslista

Kahvila Myötätuuli

Myötätuuli

Kahvila Myötätuuli tarjoaa aamuisin paikan päällä jauhettua kahvisekoitusta, Punkamokkaa, erikoiskahveja ja tuorepuristettua appelsiinimehua. Myötätuulesta saa myös lähialueen gluteenittomia herkkuja suolaisina ja makeina, irtojäätelöä ja wirvoitusjuomia.

Myötätuulessa järjestyy myös kokoukset ja pienet yksityistilaisuudet ja pitopalvelua tehdään isompiinkin juhliin.

Urjalantie 3
31900 Punkalaidun
Puhelin: 050 361 3140
Sähköposti: info[at]kahvilamyotatuuli.fi
Internet-sivut: Kahvila Myötätuuli
Facebook-sivut

Ravintola Pakari

Ravintola Pakarissa on tarjolla maukas lounas sisältäen pääruoka, salaatit, leivät, juomat sekä jälkiruoka. Pakarissa valmistetaan myös tapahtumia ja ruokia yksityistilaisuuksiin.

Arkea Oy
Iso-Jaakkolantie 26
31900 Punkalaidun
Puhelin: 040 480 1356
Sähköposti: pakari[at]arkea.fi
Internet-sivut: www.arkea.fi / Arkea Pakari / Ruokalista
Facebook-sivut

Ravintola Punka

Punka

Ravintola Punka on pieni, viihtyisä ravintola Taikayöntien varrella. Punka tarjoaa maistuvaa ruokaa ja ruokalistalta löydät herkut jokaiseen makuun.

Urjalantie 10
31900 Punkalaidun
Puhelin: 040 6540696
Facebook-sivut

KokkonKota

Kokkonkota

KokkonKodan tunnelmallinen kotaympäristö tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon perinteisille juhlatiloille mm. kurssien, kokousten, saunailtojen, rentoutuspäivien ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Tilauksesta KokkonKodasta saa täydelliset ruokapalvelut pikkunälästä juhlapöytään. Lisäksi kodassa on yöpymismahdollisuus.

Kotaympäristössä on käytettävissä kaikkiaan kymmenen erilaista rakennusta, johon kuuluvat mm. grillikota, juhlakota ja keittokota sekä kotasauna, josta voi pulahtaa uimaan kirkasvetiseen lampeen. Lisäksi pihapiirissä on luontokirkko sekä esiintymislava, jotka tarjoavat ihastuttavat ja luonnonläheiset puitteet esimerkiksi häiden järjestämiseen. Mökkimajoitus järjestyy 10 hengen mökissä. KokkonKodan tarjontaan kuuluu myös kiertoajelu traktorin vankkureilla Punkalaitumen nähtävyyskohteisiin.

KokkonKota tarjoaa palveluita ympäri vuoden. Vain mielikuvitus asettaa rajat aktiviteettien järjestämiselle KokkonKodan monipuolisissa ulkoilu- ja harrastusmaastoissa. Kodassa on otettu huomioon myös liikuntarajoitteiset!

Kotatie 185
31900 Punkalaidun
Puhelin: 050 560 5544
Sähköposti: kokkonkota[at]gmail.com
Internet-sivut: KokkonKota
Facebook-sivut

Koulutintti Oy

Koulutintti

Koulutintti Oy:n Sarkkilan museokoulu on 1874 rakennettu maakunnan vanhin maalaiskansakoulu. Jugend-tyylinen talo on ulkoasultaan rakennusperinteen suojelukohde. Vuonna 2000 sisätiloistaan peruskorjattu rakennus kätkee sisäänsä modernit aamiaismajoitustilat 15 hengelle sekä kokous- ja juhlatilat n. 70 hengelle. Museokoulun lisäksi Koulutintti tarjoaa majoitustilaa 8 hengelle Yhivuoressa sijaitsevassa hirsirakenteisessa metsämökissä ja 2 hengelle sen läheisyydessä sijaitsevassa autiotupa-mökissä.

Majoituspalveluiden lisäksi Koulutintin tarjontaan kuuluvat juhlapalvelut, metsä-, lintu-, melonta-, hiihto- ja pyöräretket, golf-kisat, erilaiset kurssit ja näyttelyt. Lisäksi Koulutintti viihdyttää tilauksesta Koulukirja ja karttakeppiohjelmalla, johon sisältyvät leikkimielinen opetustuokio, kouluruokailu sekä kahvi ja leivonnainen.

Lauttakyläntie 21
31900 Punkalaidun
Puhelin: 02 764 1735
Sähköposti: postia[at]koulutintti.fi
Internet-sivut: Koulutintti Oy
Facebook-sivut

Sakari Pärssinen +358 50 557 5675 (in english)
Hanna-Riitta Pärssinen 050 537 5805

Maatilamajoitus Saarinen

Kotolammelta pihaan

Maatilamajoitus Saarinen toivottaa "Hyvää yötä Kotolammen rannalla". 
Palvelu keskittyy majoitus-, kokous- ja juhlapalveluihin teemana kiireettömyys ja rauha luonnon lähellä. Iso perinteinen Savusauna pehmittää kiireisemmänkin ryhmän.

Jo vuodesta 1994 alkaen Maatilamajoitus Saarinen on toiminut ympäri vuoden tavoitteenaan huolehtia asiakkaiden tarpeista laadukkaasti.

Vesilahdentie 435
31900 Punkalaidun
Puhelin: 0500 535 206
Sähköposti: postia[at]maatilamajoitussaarinen.fi
Internet-sivut: Maatilamajoitus Saarinen
Facebook-sivut

Wanha mummola

wanhamummola

Wanha mummola on kauniisti entisöity ja talonpoikaishenkeä huokuva talo Urjalan ja Punkalaitumen rajalla. Rauhallisessa ympäistössä sielu lepää ulkoillen ja marjastaen. Talvisin lähipellot tarjoavat mukavat hiihtomaastot. Kattavasti varustellussa hirsitalossa riittää tilaa isommallkin perheelle, ja vehreässä sekä suojaisassa pihapiirissä on ihastuttava puutarha, terassi sekä pergola grillauspaikkoineen. Wanhaa mummolaavuokrataan sekä majoitus- että juhlatarkoituksiin.

Wanhan mummolan kunnostus kesti lähes neljä vuotta, ja hiilijalanjälki pyrittiin pitämään mahdollisimman pienenä. Jokaisella huonekalulla on tarina, sillä lähes kaikki huonekalut ovat joko entisöityjä tai huutokauppa- ja kirppurilöytöjä. Tervetuloa rentoutumaan maaseudun rauhaan!

Granninkulmantie 40
31850 Koskioinen
Puhelin: 050 344 4096 (Jorma Pulakka) / 045 651 0380 (Hannele Pulakka)
Sähköposti: jorma.pulakka[at]gmail.com / hannele.pulakka[at]gmail.com
Internet-sivut: Wanha Mummola
Facebook-sivut

Lisää majoituspalveluita:

airbnb 

gofinland

lomarengas