A

Talviliikkuja kampanja

talviliikkuja_logo

 

Ensimmäinen Talviliikkuja -kampanja järjestetään 10.1.-31.3.2022. Kampanjassa tavoitteena on haastaa ja motivoida kaiken ikäiset ja tasoiset henkilöt liikkumaan, joten kaikki voi osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan.

Kirjauksia voi tehdä talven ulkoliikuntalajeista; hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu ja retkiluistelu. Eli huono talvi tai lumitilannekaan ei siis estä liikkumista ja osallistumista!

Mobiili- ja nettisovellus on käyttäjille ilmainen sovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat suoritukset, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, josta näkee suoritusmäärät kunnittain reaaliajassa.

Sovelluksesta on tehty mahdollisimman helppo ja yksinkertainen, jota voi käyttää kaikenikäiset henkilöt. Ensimmäisellä kerralla kirjataan omat tiedot ja tämän jälkeen voi Talviliikkuja logon tallentaa puhelimen näytölle, josta pääsee tekemään jatkossa kirjaukset helposti ja nopeasti. Tietokoneella sovellukseen pääsee nopeasti sovelluslinkin kautta. 

Osoite sovellukseen on: https://tarzani.com/m/talviliikkuja/

Pääsääntöisesti kirjaukset tehdään mobiili- tai nettikirjauksina, Punkalaitumella on käytössä myös liikuntakortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena.

Liikuntakortteja on haettavissa Punkalaitumen kirjastolta. Paperisten liikuntakorttien palautus 31.3.2022 klo 12 mennessä kirjastolle hyvinvointiohjaajalle.