A

Talviliikkuja-kampanja

Ensimmäinen Talviliikkuja-kampanja järjestettiin 10.1.-31.3.2022. Kampanjassa tavoitteena oli haastaa ja motivoida kaiken ikäiset ja tasoiset henkilöt liikkumaan. Kampanjassa liikuttiin yhteensä 342 379 kilometriä kahdeksalla eri lajilla; hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukjelkkailu, luistelu ja retkiluistelu. Näistä hiihto oli ylivoimaisesti eniten kirjattu laji. Suoritukset kirjatiin pääsääntöisesti mobiilikirjauksina, mutta myös liikuntakortteja ja kirjausvihkoja oli käytössä osassa kunnissa.

Talviliikkuja-kampanjassa oli mukana 26 kuntaa, jotka kisailivat kolmessa sarjassa. Alle 5 000 asukkaan sarjan voitti Punkalaitumen kunta, yli 5 000 asukkaan sarjan Parkanon kaupunki ja yli 10 000 asukkaan sarjan Loimaan kaupunki.

Punkalaidun keräsi huimat 31 429 kilometriä, iso kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille! Punkalaitumen kunta arpoi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken palkintoja. Aktiivisuusrannekkeen voitti Hanna Koljonen. Jaossa oli myös 2kpl bluetooth-nappikuulokkeita, ja arpaonni suosi Martti Saarista ja Heli Nurmea.

 

talviliikkuja_logo