A

Digituki

Digituki on opastusta esimerkiksi sähköisessä asioinnissa, digitaalisten palvelujen käytössä tai uusien laitteiden ja ohjelmien käytössä.

Pirkanmaalla etänä tarjottavaa digitukea 
Pirkanmaan etätuki | Suomidigi 

Kansalaisneuvonta
Digi- ja väestötietoviraston ylläpitämä Kansalaisneuvonta vastaa kansalaisten sähköiseen asiointiin liittyviin kysymyksiin, etsii heidän puolestaan tietoa ja ohjaa heitä oikeiden palvelujen ääreen. Kansalaisneuvonnan tavoittaa heidän sivujensa kautta löytyvistä kanavista tai puhelimitse.
 

https://kansalaisneuvonta.fi/ p. 0295 000 (avoinna ma-pe 8-21, la 9-15)

Punkalaitumen kunnan digituki

Apua, tukea ja opastusta digitaalisten palveluiden käyttöön ikäihmisille. Puhelinten, kannettavien sekä tablettien toimintojen käytön opastus. Somepalveluiden, kuten kela, pankki, tai muiden tarvittavien digipalveluiden saatavuuden neuvonta.

Kunnan ikäihmisten ATK-apuna toimii Jarmo Miettinen. Jarmolta saat apua, tukea ja opastusta digitaalisten palveluiden käyttöön. Jarmo opastaa kannettavien sekä tablettien toimintojen käytössä, sekä auttaa alkuun some-, Kela-, pankki-, tai muiden tarvittavien digipalveluiden kanssa. Jarmo työskentelee pääsääntöisesti ma, ke ja to.

Jarmo on tavattavissa
maanantaisin klo 11-14 SPR:n Kulmakamarilla, Pihlajatie 1
torstaisin klo 13-16 kirjastossa, Urjalantie 30C

Voit myös varata oman henkilökohtaisen ajan sähköpostitse jarmo.miettinen(at)punkalaidun.fi tai puhelimitse numerosta 040 825 4192