A

Päiväkotihoito

Päiväkoti on osa kunnallista varhaiskasvatusta.

Päiväkodin toiminta-ajatuksena on tarjota isommassa lapsiryhmässä eri-ikäisille lapsille suunniteltua ja ohjattua toimintaa, joka lähtee kunkin lapsen iän ja yksilöllisen kehityksen pohjalta. Päiväkoti tarjoa myös erityistä hoitoa ja tukea niitä tarvitseville lapsille.

Kaikille päiväkotiin tuleville lapsille tehdään hoitosopimus hoidon alkaessa ja henkilökohtainen, yksilöllinen varhaiskasvatussuunnitelma, jota päivitetään vuosittain. 

Päiväkodissa sattui mittava vesivahinko tammikuussa 2016, jonka johdosta toiminta siirtyi väistötiloihin toistaiseksi. Päiväkotiryhmä on jaettuna kahteen osaan. Vuorohoitoryhmä Tintit toimii Riissuontie 2 D 16–17 tiloissa, ja toinen ryhmä Peipot, jonka aukioloaika on n. 8.00–16.30, toimii Riissuontie 2 B 7-8 tiloissa.

Vuoro- ja viikonloppuhoitoon on oikeus niillä lapsilla, joiden hoidon tarve perustuu vain kummankin vanhemman/huoltajan työhön tai opiskeluun.

 Henkilökunnan työvuorojen laatimiseksi vanhempien tulee ilmoittaa sähköisen ilmoittamisen kautta lapselle varaamansa hoitopäivät ja -ajat viimeistään edellisen viikon maanantaihin mennessä. Päiväkoti ja varahoitoyksikkö tarvitsevat tiedon lapsen läsnäoloajoista myös tarvittavien aterioiden tilaamiseksi keittiöltä.

Hoitoaikojen sähköinen ilmoittaminen: https://sote.easiointi.fi/fi/web/punkalaidun-vaka

Lasten hoitoaikojen ilmoituslomake 3 vko

Lasten hoitoaikojen ilmoituslomake 4 vko 

Vuorohoidon periaatteet 

 

Vuorohoitoryhmä  Tintit

aukiolo arkisin n. 5.00 – 22.00, tarvittaessa myös viikonloppuisin

Riissuontie 2 D 16-17, 31900 Punkalaidun

puh. 040-683 6212

paivakoti.tintit@punkalaidun.fi

Päiväkotiryhmä Peipot

aukiolo arkipäivisin n. 8.00 – 16.30

Riissuontie 2 B 7-8, 31900 Punkalaidun

puh. 040-683 4828

paivakoti.peipot@punkalaidun.fi