A

Päiväkotihoito

Päiväkoti on osa kunnallista varhaiskasvatusta.

Päiväkodin toiminta-ajatuksena on tarjota isommassa lapsiryhmässä eri-ikäisille lapsille suunniteltua ja ohjattua toimintaa, joka lähtee kunkin lapsen iän ja yksilöllisen kehityksen pohjalta. Päiväkoti tarjoa myös erityistä hoitoa ja tukea niitä tarvitseville lapsille.

Kaikille päiväkotiin tuleville lapsille tehdään hoitosopimus hoidon alkaessa ja henkilökohtainen, yksilöllinen varhaiskasvatussuunnitelma, jota päivitetään vuosittain. 

Päiväkodissa on kaksi ryhmää, jotka toimivat toistaiseksi väistötiloissa. Vuorohoitoryhmä Tintit, aukioloaika arkisin n. klo 5.00 – 22.00, tarvittaessa myös viikonloppuisin, ja päiväkotiryhmä Peipot aukioloaika arkipäivisin n. klo 6.30 -17.30.

Vuoro- ja viikonloppuhoitoon on oikeus vain niillä lapsilla, joiden hoidon tarve perustuu kummankin vanhemman/huoltajan työhön tai opiskeluun.

Henkilökunnan työvuorojen laatimiseksi vanhempien tulee ilmoittaa sähköisen ilmoittamisen kautta lapselle varaamansa hoitopäivät ja -ajat viimeistään edellisen viikon maanantaihin mennessä. Päiväkoti ja varahoitoyksikkö tarvitsevat tiedon lapsen läsnäoloajoista myös tarvittavien aterioiden tilaamiseksi keittiöltä.

Hoitoaikojen sähköinen ilmoittaminen: https://sote.easiointi.fi/fi/web/punkalaidun-vaka

Lasten hoitoaikojen ilmoituslomake 3 vko

Lasten hoitoaikojen ilmoituslomake 4 vko 

Vuorohoidon periaatteet 

Päiväkoti

 

Punkalaitumen päiväkoti
Urjalantie 30 A
31900 Punkalaidun

Vuorohoitoryhmä Tintit
aukiolo arkisin n. 5.00 – 22.00, tarvittaessa myös viikonloppuisin
puh. 040-683 6212
paivakoti.tintit@punkalaidun.fi

Päiväkotiryhmä Peipot
aukiolo arkipäivisin n. 6.30 – 17.30
puh. 040-683 4828
paivakoti.peipot@punkalaidun.fi