Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Liikunta ja vapaa-aika

Liikunta ja vapaa-aika
        Kuva: Anssi Immonen

Harrastusmahdollisuudet

Liikkumisen unelmavuonna Suomi täyttyy liikkumisen ideoista, iloista ja rohkeista kokeiluista. Vuosi 2017 on liikkumisen unelmien ja ideoiden toteuttamisen juhlavuosi, johon kutsumme mukaan nyt koko Punkalaitumen. Haastamme teidät kokeilemaan mahdollisimman montaa uutta ja erilaista lajia 100-tapaa liikkua passin inoittamana.

100-tapaa liikkua passi


Kevään 2017 liikuntakalenteri lapsille ja aikuisille. Liikuntapalveluja tarjoaa Punkalaitumen kunnan lisäksi useat eri toimijat.

LIIKUNTAKALENTERI KEVÄT 2017

LIIKUNNAN TARJOAJAT

Punkalaidun tarjoaa ympäri vuoden oivia mahdollisuuksia viettää aikaa erilaisten liikunnallisten harrastusten parissa. Loistavat puitteet sisäliikunnan harrastamiseen tarjoaa koulukeskuksen liikuntahalli, jossa on tarvittavat kentät mm. kori-, käsi-, sulka- ja lentopallolle, salibandykaukalo sekä liikunta- –ja voimisteluvälineitä joka lähtöön.

Punkalaitumen kunta tarjoaa ilmaisia ohjattuja liikuntaryhmiä lapsista aikuisiin.

LIIKUNTARYHMÄT KEVÄT 2017

Porttikallion Urheilukeskus puolestaan tarjoaa niin ammattilais- kuin harrastuskäyttöön soveltuvat hiihdon ja ampumahiihdon suorituspaikat. Kesäisin Porttikallio tarjoaa myös mainiot lenkkeilymaastot kuntopoluilla ja pienen ulkovoimailualueen. Luontoharrastajat pääsevät tutustumaan paikallisiin kasveihin 1,5 kilometrin mittaisella luontopolulla ja jykevän maisematornin huipulta, Porttikallion laelta voi ihailla lähitienoota niin pitkälle kuin silmä kantaa. Maisematornin kupeessa laavupaikalla ja hiihtostadionin viereisellä grillikodalla voi istuskella tulilla ja nauttia hetkestä. Porttikalliolta löytyy myös haasteellinen B-1 luokan 9-väyläinen frisbeegolfrata.

Yleisurheilun ja jalkapallon näyttämöksi soveltuu erinomaisesti Vartiolan keskusurheilukenttä, joka on suosittu tapahtumapaikka monenlaisille kisoille ja otteluille. Urheilualueella sijaitsee myös yksityinen kuntosali, frisbeegolfrata ja rantalentopallokenttä.

Urheilukentän vihkiäiskisoissa vuonna 1991 nähtiin Seppo Rädyn heittämä 96,96 metriä kantanut keihäskaari, joka oli tuolloin keihään maailmanennätys ja on edelleen kaikkien aikojen paras Suomessa tehty keihästulos. Alapuolella olevasta linkistä voit elää tuon hetken uudelleen tai ihailla Suomen parasta keihästulosta.
http://www.youtube.com/watch?v=pzVJZGe9fNE

Vesipedoille Punkalaidun tarjoaa verrattomat mahdollisuudet uintiharrastukseen Haukankoskella sijaitsevassa uimahallissa tai Vehkajärven kahdella uimarannalla; Kivirannassa ja Järvelässä. Kivirannassa on mahdollista päästä talviuinnille avantoon.
VESILIIKUNTARYHMÄT 2017

Golf-nälkää Punkalaitumella voi tyydyttää haasteellisella 9-reikäisellä lähipelikentällä - jopa ilman green cardia!

Palvelukeskus Pakarilla on myös 9-reikäinen minigolfrata, jolla voi pelata minigolfia ilmeiseksi kesä- ja heinäkuussa.

Vapaa-aikatoimi:
Tiina Mäkiranta
Puhelin: 040 138 2312  

Tilojen varausohjeet löydät kilkkaamalla tästä.