A

Häiriöviestintä

Tekstiviesti häiriötilanteesta

Tiedotamme tekstiviestillä mm. suunnitelluista veden käyttökatkoista tai äkillisen häiriön johdosta. Jos sinulla on julkisesti saatavilla oleva puhelinnumero, sinun ei tarvitse rekisteröidä sitä asiakasportaaliin. Jos sinulla on käytössäsi työliittymä tai salainen /estetty puhelinnumero, on sinun rekisteröitävä puhelinnumerosi alla, jotta voit saada tekstiviestit. Myös vuokra- tai vapaa-ajan asunnon, kesämökin tai vst. omistaja voi rekisteröidä puhelinnumeronsa kiinteistön osoitteeseen, mikäli vakituinen kotiosoite on muualla. Tiedotteita voi tilata itselleen useammasta osoitteesta.

Lähetämme tekstiviestit automaattisesti yli 16-vuotiaille kuntalaisille, joiden puhelinnumero ja osoite on julkinen.

Rekisteröintiohjeet:

Rekisteröi numerosi palveluun erikseen, jos

  • käyttämäsi puhelinliittymä on rekisteröity muuhun kuin kotiosoitteeseesi (esim. työpuhelin tai kesämökki)
  • olet kieltänyt operaattoriasi luovuttamasta numeroa/osoitettasi
  • käytössäsi on salainen tai prepaid-liittymä

PIN-koodin tilaaminen

  1. Kirjoita kenttiin nimesi ja puhelinnumerosi (muodossa 0401234567) ja/tai sähköpostiosoitteesi.
  2. Klikkaa Lähetä PIN-koodi -painiketta. Saat pian nelinumeroisen PIN-koodin tekstiviestillä ja/tai sähköpostitse.
  3. Kirjoita saamasi PIN-koodi sille varattuun kenttään.
  4. Klikkaa OK-painiketta.
  5. Kirjoita erillisiin kenttiin ensin postinumero, sitten kadunnimi ja talon numero. Huom. kentissä automaattinen täyttö!
  6. Tarkista kirjoittamasi osoitetiedot ja klikkaa Jatka-painiketta vahvistaakseni osoitetietosi rekisteröiminen.
  7. Valmista tuli ja saat jatkossa valitsemallasi tavalla viestin, jos ilmoittamaasi osoitteeseen tulee vika- tai häiriötilanne. Voit sulkea välilehden/selaimen.

Katuosoitteen lisääminen

Huomioithan, että rekisteröinnistä tai sen poistamisesta ei tule erillistä vahvistusta. Voit lisäksi rekisteröidä enemmänkin kuin yhden osoitteen, esimerkiksi kesämökin tai lähiomaisen osoitteen. Huoltoyhtiöt, isännöitsijät ja muut yritykset voivat tilata hallinnoimansa kiinteistön osoitteesta häiriötiedotteet.

Pidä yhteystietosi ajan tasalla

Jos osoitteesi tai puhelinnumerosi muuttuu, voit aina päivittää tietojasi kirjautumalla uudelleen. Tilaa uusi PIN-koodi, kun haluat muokata tai poistaa tietojasi.

 

Rekisteröidy palveluun tai päivitä tietojasi

Häiriötilanteet

Häiriöt kartalla

Tietosuoja

Emme käytä järjestelmään tallennettuja numeroita muuhun kuin häiriötiedottamiseen. Numeroita ei myydä tai luovuteta eteenpäin ja ne pysyvät meillä tallessa salasanasuojatulla palvelimella, johon on pääsy vain tekstiviestijärjestelmää käyttävillä henkilöillä. Huom. kunnallinen toimija ei koskaan kysy esim. maksutietoja tai lähetä laskuja tekstiviestillä asiakkailleen. Jos tällaista esiintyy, voi kyseessä olla tietojenkalastelu puhelimella eli nk. ”smishing”.

 

Palvelun tuottaa ohjelmistoyritys Blue Idea ApS Finland Branch, y-tunnus 3229743-5.