A

Nuoriso-ohjaajan toimi

29.04.2020

Punkalaitumen kunta etsii

NUORISO-OHJAAJAA

Punkalaidun on hieman alle 3000 asukkaan kunta Lounais-Pirkanmaalla. Meidät tunnetaan puhtaasta luonnosta, yhteisöllisyydestä ja turvallisuudesta. Viime vuosina olemme panostaneet vahvasti koko kunnan ja erityisesti lasten sekä nuorten hyvinvointiin. Nyt etsimme joukkoomme nuorisotyön moniottelijaa. Siksi olemme julistaneet nuoriso-ohjaajan toimen avoimeksi.

Tunnetko nuorisotyön kentän, hallitset työmuodot ja sukkuloit sujuvasti monialaisissa verkostoissa? Onko sinulla hyvät organisointitaidot ja otat ohjaustilanteet nopeasti haltuusi? Oletko lisäksi helposti lähestyttävä ja hallitset sosiaalisen median käytön? Tietenkin olet myös oma-aloitteinen, ammatillinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn?

Jos vastasit kyllä, kyllä, kyllä, kyllä, kyllä, kyllä, kyllä, kyllä, kyllä ja kyllä, olet etsimämme henkilö.

Nuoriso-ohjaajan toimemme on uusi ja käytännön työ tulee jakautumaan puoliksi etsivän ja ennaltaehkäisevän nuorisotyön välillä. Nuoriso-ohjaajamme on nuorten elämän tulkki ja toimii asiantuntijan roolissa kehittäen nuorisotyötä osana kunnan ja paikallisten yhdistysten palvelukokonaisuutta. Tiiviissä ja mukavassa työyhteisössä läheistä yhteistyötä tehdään muiden hyvinvointilautakunnan alaisten osastojen ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Me arvostamme monipuolista osaamista nuorisotyön kentältä, ymmärrystä ja osaamista hyvinvoinnin edistämisestä sekä laajaa näkemystä eri-ikäisten nuorten palveluista.

Olet kelpoinen, jos olet hankkinut soveltuvan korkeakoulututkinnon, henkilöautokortin ja oman auton, jota voit käyttää mielesi mukaan. Huomasithan, että palkkauksemme on KVTES:n mukainen ja Punkalaitumen kunta on savuton työnantaja. Työt pääset aloittamaan toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa 1.8.2020, jolloin sinun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilastasi. Jotta voisimme tutustua rauhassa, toimen täyttämisessä on 4 kuukauden koeaika. Ensitapaamisemme tulee olemaan 9.6.2020 työhaastattelun merkeissä.

Hakua on jatkettu ja voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi voit 5.6.2020 klo 12:00 mennessä otsikolla ”nuoriso-ohjaaja” osoitteeseen kunta@punkalaidun.fi. Hakemuksen lisäksi voit lähettää meille terveisesi videomuodossa. Jos tahdot vakoilla uutta työpaikkaasi, sen osoite on Urjalantie 30, 31900 Punkalaidun. Kysymyksiisi tehtävästä saat vastauksia maanantaisin ja tiistaisin kello 12:00-13:00 vs. hyvinvointijohtaja Tuomo Kalliolta numerosta 040 138 2312.

Takaisin