A

Yhdistyksen perustiedot

Voit ilmoittaa tällä lomakkeella uuden yhdistyksen perustiedot tai lähettää muutospyynnön/lisätietoa ja -kuvia vanhan yhdistyksen perustietoihin.

Täytä oheiselle lomakkeelle yhdistyksesi perustiedot. Voit halutessasi lisätä myös yhdistyksesi toimintaan liittyvän tiedoston sekä mahdollisen yhdistyksen logon ja 2 kpl valokuvia. Valokuvat jpg- tai gif-muodossa. *-merkityt kentät ovat pakollisia.


Täytä kenttään puheenjohtajasta ne yhteystiedot, jotka voidaan tallentaa Punkalaitumen kunnan yhdistysrekisteriin ja julkaista kunnan www-sivuilla.


Täytä kenttään sihteeristä ne yhteystiedot, jotka voidaan tallentaa Punkalaitumen kunnan yhdistysrekisteriin ja julkaista kunnan www-sivuilla.


Mikäli yhdistyksellä on ylläolevien lisäksi vielä joku muu yhteyshenkilö, täytä tähän ne yhteystiedot, jotka voidaan tallentaa Punkalaitumen kunnan yhdistysrekisteriin ja julkaista kunnan www-sivuilla.


Täytä tähän lyhyt kuvaus yhdistyksesi toiminnasta, esim. kohderyhmä, toimintaperiaatteet tms.Mikäli yhdistykselläsi on esim. jäsenkaavakkeita tms. tiedostoja joita haluat saada tulostettavaksi yhdistyssivuilta, liitä tähän.
Tiedoston maksimikoko 15 Mt


Mikäli yhdistykselläsi on logo, lisää se tähän.
Tiedoston maksimikoko 15 Mt


Voit halutessasi lisätä tähän kuvan, joka tulee tekstiosion yläpuolelle.
Tiedoston maksimikoko 15 Mt


Voit halutessasi lisätä tähän kuvan, joka tulee tekstiosion viereen.
Tiedoston maksimikoko 15 Mt