A

Maaseututoimisto tiedottaa

18.03.2020

Maaseutuhallinnon kaikessa asioissa pyydetään toistaiseksi ottamaan ensisijaisesti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, älkää missään tapauksessa asioiko sairaina. Punkalaitumen ja Säkylän toimipisteet ovat toistaiseksi kiinni, välttämättömästä asioinnista sovitaan tarvittaessa puhelimitse.

Kansallisten sika- ja siipikarjatalouden tuen ja sokerijuurikkaan kuljetustuen hakuaika päättyy 27.3.2020 ja hakijoiden toivotaan tekemään ko. tukien hakemukset sähköisesti Vipu-palvelussa. Tukien hakemiseen liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Ko. tukihakemukset on tehtävä kuitenkin em. määräajassa. Ota tämä huomioon, mikäli haet kansallista tukea lomakkeella 139, jota ei voi jättää myöhästyneenä maksettavan ennakon osalta.

Tukioikeuslomakkeita voi pyytää puhelimitse tai sähköpostitse ja täytetyt sekä allekirjoitetut siirtolomakkeet voi palauttaa skannattuna sähköpostilla. Tukioikeuksien siirtoihin liittyvissä asioissa pyydetään, että peltojen vuokralainen hoitaisi asian maanomistajan sijaan. Myös kaikki muut ei-kiireelliset asiat pyydetään siirtämään myöhemmäksi.

Perinteistä kevään viljelijöiden tukihakukoulutusta ei järjestetä. Kevään päätukihakua varten seuratkaa Ruokaviraston (www.ruokavirasto.fi) sekä Huittisten kaupungin maaseutupalvelujen www-sivuja. Kaikki maataloustukien vuoden 2019 loppujen tukien maksatukset pyritään hoitamaan Ruokaviraston aikataulujen mukaisesti.

Maaseutupalveluiden asioissa yhteydenotot, hakemukset tai muut lomakkeet tai asiakirjat toimitetaan sähköpostiin maaseutu@huittinen.fi.

Takaisin