A
#punkalaitumelaiset -kampanjassa entiset ja nykyiset punkalaitumelaiset saavat kertoa tarinaansa ja jakaa elämäänsä vuonna 2021. Kampanjasta vastaa Punkalaitumen kunta.
Kampanja toteutetaan sosiaalisessa mediassa. Facebookista ja Instagramista löydät meidät nimimerkillä punkalaitumelaiset!
Laitathan tilit seurantaan, niin saat ensimmäisenä kuulla lisätietoja kampanjasta!


VOISITKO SÄ OLLA YKSI PUNKALAITUMELAISISTA?

Millainen on punkalaitumelainen? Millaista on asua, tehdä töitä, yrittää tai harrastaa Punkalaitumella? Mitä kaipaat Punkalalaitumelta?

#punkalaitumelaiset -kampanjaan haetaan henkilöitä, jotka haluavat jakaa tarinansa ja elämäänsä yhden viikon ajan vuorollaan vuoden 2021 aikana. Kampanjaan voi hakea kuka tahansa entinen tai nykyinen punkalaitumelainen. Hakijan tulee olla vähintään 15-vuotias.

MITÄ SUN PITÄIS TEHDÄ?

Kampanjaan valittujen henkilöiden kanssa sovitaan erikseen, millä viikolla sisältöä tuotetaan. Sisältö tuotetaan #punkalaitumelaiset -tileille (Facebook ja Instagram). Henkilö saa itse valita omalla viikollaan mitä sisältöä tuottaa ja milloin. Sisällön tulee kuitenkin jollain tavalla liittyä Punkalaitumeen, ja henkilön odotetaan tekevän vähintään kolme julkaisua viikon aikana. Mahdollisuuksien mukaan kaikki sisältö julkaistaan reaaliajassa, eli henkilö voi itse päivittää kanavia. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista, vaan materiaalin (kuvat, tekstit, videot) voi lähettää kampanjasta vastaaville Tiia Korhoselle tai Aki Mikkolalle.

MITEN SÄ VOIT HAKEA #PUNKALAITUMELAISEKSI?

Henkilöhaku alkaa 18.11. ja päättyy 9.12. Henkilövalinnoista ilmoitetaan valituille 15.12. mennessä henkilökohtaisesti. Kampanjan toteutusaika on vuosi 2021. Kampanjaan valitaan enintään 48 hakijaa.

Kampanjaan osallistuakseen ei tarvitse asua Punkalaitumella. Hakijan ei myöskään ole pakollista osata käyttää sosiaalisen median kanavia. Riittää, että hakija pystyy tuottamaan tekstiä ja ottamaan valokuvia ja/tai videoita. Hakijan tulee olla vähinään 15-vuotias, mikäli hakija on alle 18-vuotias, tulee hänellä olla vanhempien lupa kampanjaan osallistumisesta. 


punkalaitumelaiset mainos