A

Varhaiskasvatukseen haetaan erityisopettajaa

03.05.2024

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimi 1.8.2024 alkaen

Haemme positiivista ja kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen erityisopettajaa Punkalaitumen kunnan varhaiskasvatukseen.  Kunnassamme on yksi kolmiryhmäinen uusi hirsipäiväkoti sekä kolme perhepäivähoitajaa. Täällä on hyvät puitteet toteuttaa laadukasta varhaiskasvatusta mukavassa ja pienessä työyhteisössä.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa kunnan varhaiskasvatuksen lasten tehostetun ja erityisen tuen erityisopetuksesta sekä heidän tukitoimien suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista. Päiväkodissamme varhaiskasvatuksen erityisopettaja osallistuu oman ryhmänsä toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen ryhmän opettajan ja muun henkilöstön kanssa. Oman ryhmän lisäksi varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii koko kunnan varhaiskasvatuksen erityispedagogisen toiminnan asiantuntijana ja kehittäjänä. Hän konsultoi ja opastaa tarvittaessa muiden ryhmien henkilökuntaa ja osallistuu lasten tuen arviointiin ja tukitoimien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Työhön sisältyy yhteistyö kasvatus- ja opetushenkilöstön, lasten huoltajien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus:

  1. kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai
  2. kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Palkkaus ja työehdot ovat OVTES:n mukaiset. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä laissa (504/02) tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen toimitetaan osoitteeseen kunta@punkalaidun.fi keskiviikkoon 29.5.2024 klo 15.00 mennessä. Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti.
Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen Punkalaitumen kunta, Vesilahdentie 5, 31900 PUNKALAIDUN.  
Tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Henkilöstöetuina käytössämme on mm. E-passi!

Punkalaitumen kunta on savuton työpaikka.

Toivomme, että uusi polkusi johtaa Punkalaitumelle!
Tervetuloa!

Lisätietoja tehtävästä antaa
Johanna Viitasaari
varhaiskasvatusjohtaja
johanna.viitasaari@punkalaidun.fi
puh. 040 6810211

Takaisin