A

Vesilaitoksen vastaavan hoitajan toimi haettavana

04.11.2019

Punkalaitumen vesilaitos tuottaa puhdasta juomavettä noin 1400 kuluttajalle. Nykyisen työntekijämme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme vesihuoltolaitoksellemme vastaavaa hoitajaa. Vastaavan hoitajan tehtäviin kuuluu mm. vesilaitoksen, vedenottamoiden, verkostojen ym. vesihuoltoon liittyvien laitteiden ja järjestelmien käytön valvonta sekä niiden huolto- ja ylläpitotehtävät. Lisäksi tehtävään kuuluvat vesinäytteiden otto ja osallistuminen työajan ulkopuoliseen varallaolopäivystykseen.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva koulutus, eduksi katsotaan alan opinnot korkeakoulussa tai opistoasteella. Arvostamme -  ja jopa edellytämme - alan kokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja ICT-taitoja. Myös suoritetut vesityökorttikoulutukset luetaan hakijalle eduksi. Oman auton käyttö on tehtävän hoitamisessa välttämätön.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista ja vastuullista työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä paineensietokykyä.

Tehtävän palkkaus ja työaika määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kk. Punkalaidun on savuton kunta.

Hakemus ja ansioluettelo (ei todistusjäljennöksiä) toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen: kunta@punkalaidun.fi ma 18.11.2019 klo 15.00 mennessä. Otsikoksi merkintä ”vesihuoltolaitoksen hoitaja”. Lisätietoja tehtävästä antaa vs. tekninen johtaja Satu Alajärvi p. 040 645 2141.

Takaisin