A

Hyvinvointiohjaajan toimi

06.11.2019

 Hyvinvointiohjaaja, Punkalaitumen kunta, Punkalaidun 

 Punkalaitumen kunnassa on haettavana hyvinvointiohjaajan toimi 19.11.2019 klo 16.00 mennessä. 

 HYVINVOINTIOHJAAJAN TOIMI

Punkalaitumen kunta julistaa avoimeksi hyvinvointiohjaajan toimen. Toimen ydintehtävänä on koordinoida, järjestää ja kehittää matalan kynnyksen kulttuuri- ja liikuntapalveluita. Hyvinvointiohjaaja toimii tiiviissä yhteistyössä muiden hyvinvoinnin tulosalueella toimivien tahojen sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Työtä tehdään itsenäisesti, verkostoituen eri sidosryhmien kanssa ja tavoitteellisesti kohti kuntalaisten hyvinvoinnin edistämistä. Työ edellyttää hyviä organisointi-, vuorovaikutus- ja ohjaustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Työssä edellytetään nykyaikaisten viestintä- ja markkinointimenetelmien monipuolista osaamista.

 Hyvinvointiohjaaja toimii asiantuntijan roolissa liikunta- ja kulttuuripalveluiden kehittämistyössä. Arvostamme ymmärrystä ja osaamista kuntalaisten hyvinvoinnin edistämisestä. Tehtävä sisältää työskentelyä kaikkien kuntalaisten eduksi. Arvostamme toiminnassamme kuntalaisten osallistumista palveluiden suunnitteluun. 

 Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia (B) ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työpaikan osoite on Urjalantie 30, 31900 Punkalaidun. Hyvinvointiohjaajan toimi on uusi. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä kokonaisuuksien hallintakykyä. Punkalaitumen kunta on savuton työpaikka. Työt voi aloittaa 2.1.2020 ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Toimen täyttämisessä sovelletaan 4kk koeaikaa. Palkkaus KVTES.

 Jätä innostava ja osaamistaustaasi kuvaava vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen kunta@punkalaidun.fi 19.11.2019 klo 16.00 mennessä. Hakemuksen lisäksi voit halutessasi toimittaa meille videotervehdyksen. Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvointijohtaja Tiina Mäkiranta / 040 138 2312. 

Takaisin